Redactia.ro
Home » Știri » Minune la Mănăstirea Pogleț din Bacău, în timpul unei rugăciuni pentru ploaie: „Slavă Ție Doamne”

Minune la Mănăstirea Pogleț din Bacău, în timpul unei rugăciuni pentru ploaie: „Slavă Ție Doamne”

Minune la Mănăstirea Pogleț din Bacău, în timpul unei rugăciuni pentru ploaie

Minune la Mănăstirea Pogleț din Bacău, în timpul unei rugăciuni pentru ploaie. În timpul unei procesiuni la care au participat preoți și oameni din zonă, a avut loc o adevărată minune. Oamenii și preoții s-au rugat pentru ploaie, moment în care a început să plouă torențial.

Minune la Mănăstirea Pogleț din Bacău, în timpul unei rugăciuni pentru ploaie: „Slavă Ție Doamne”

Minune la Mănăstirea Pogleț din Bacău, în timpul unei procesiuni la care au participat preoți și oameni din zonă. Oamenii s-au rugat pentru ploaie, iar în timpul rugăciunii a început o ploiae torențială. Această minune a avut loc duminică, 3 iulie 2022, pe dealurile din jurul mănăstirii Pogleț din județul Bacău. Preoții și credincioșii au pornit într-o procesiune în care s-au rugat pentru ploaie, având în vedere că seceta a pus stăpânire pe toată recolta.

„Slavă Ție Doamne! Astăzi, 3 Iulie 2022 – după Sf. Liturghie, în procesiune religioasă cu Sf. Icoane pe dealurile din jurul Mânăstirii noastre, Rugăciune pentru ploaie și rodnicia pământului. Să mergem cu toții să ne rugăm, cu toții pt că nu se știe pe care dintre noi îl va asculta Dumnezeu!, spunea maica Stareță. Am mers, ne-am rugat în genunchi și Dumnezeu ne-a ascultat. A trimis ploaia. Slavă Ție Doamne!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Rugăciune la vreme de secetă. Rostește-o pentru a veni vremuri productive

Seceta din ultima perioadă le-a dat bătăi de cap oamenilor. Lipsa apei îi îngrijorează pe agricultori, iar incendiile produse din cauza caniculei încep să fie din ce în ce mai multe. Oamenii dorini de picături de ploaie, rostesc rugăciunea la vreme de secetă. Aceasta face minuni dacă este rostită atunci când trebuie.

„Doamne, Iisuse Hristoase, Dum­ne­zeul nostru, primește rugăciunea ne­vred­nicului robului Tău. În­toar­ce-Ți mânia cea cu dreptate pornită asupra noastră. Nu ne omorî cu foame și cu sete pe noi, oamenii, și dobitoacele. Ci cu milostivire po­run­­cește norilor din cer să slobozească pământului ploaie la vreme, ca să-l răcorească și să crească iarbă do­bitoacelor și verdeață spre slujba oamenilor și să aducă roadele cele de trebuință vieții noastre; ca să preaslăvim sfânt numele Tău, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: