Redactia.ro
Home » Știri » Minunile există! Cum a învins cancerul Anca Sigartău: „Vă spun, dar nu o să credeți…”

Minunile există! Cum a învins cancerul Anca Sigartău: „Vă spun, dar nu o să credeți…”

Îndrăgita actriță, Anca Sigartăua a povestit cum s-a vindecat miraculos de cancer în ciuda faptului că nu mai avea nicio speranță.

Anca Sigartău, lupta cu boala

Aceasta a povestit experienţa tulburătoare și cumplită prin care a trecut de când a aflat diagnosticul doctorilor până la ajutorul credinţei în Dumnezeu, prin care a câştigat lupta cu boala. Aceasta avea o formă gravă de cancer care face mii de victime în România de la an la an.

„Eu am povestit despre această întâmplare. În momentul în care am primit un diagnostic care… Adevărul e că nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic.

Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul, soţul ei era medic la Fundeni, și ea a zis că trebuie să îl fac, că nu e de glumit, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Și așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic, nu mi s-a spus direct”, a povestit Anca Sigartău, la emisiunea, „Voi cu Voicu”, de la Antena 3.

Anca Sigartău: „Am știut că vreau să plec din spital, să mă duc să țin post, să nu spun la nimeni”

Actrița recunoaște că și-a așteptat sfârșitul și nu credea în veci să-și mai revină:

„După aceea am ajuns în spital și am făcut acel tratament. Și în momentul în care am cerut să plec din spital, medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec. Că este o tumoră care se dezvoltă și a crescut opt centimetri în trei săptămâni pe citostatice și nu este normal.

Atunci a fost momentul când am spus că, cu toate astea, vreau să mă duc acasă. Am știut despre post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul.

Așa am știut eu că vreau să mă duc să țin post, nu am spus la nimeni. Nu a fost un regim alimentar. Am ținut și eu cum am putut. Am primit multe mesaje, că dacă ţin postul, mă fac bine.

Dar nu a fost un deal cu Dumnezeu, că dacă ţin postul mă fac bine. Eu știam că mor, nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc mai mult. Știam că nu mai am foarte mult şi am vrut să mă pregătesc. Știam că sunt lucruri, ca răul ăla pe care nu îl vrei și îl faci până la urmă.”

Doctorul Ancăi Sigartău: „Unde este tumora?”

Mare a fost surpiza atunci când, în luna decembrie, Anca a fost în vizită la doctor! Acesta o trata de boala grea cu care se lupta, cancerul:

„Apoi, pe 20 decembrie când am fost la control doctorul a spus „Unde este tumora? Ce ai făcut?”. I-am zis, eu vă spun ce am făcut, dar nu o să mă credeţi. Am ţinut post, atât.

Înăuntrul meu, ştiam că dacă Dumnezeu vrea, orice e posibil. Cum să nu crezi? Nu am avut nicio gândire pozitivă când am ţinut postul, ştiam că mor. Nu am făcut niciun pact cu Dumnezeu şi nici nu voi face”, a mai spus actrița. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: