Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman a fost depusă la capela Bisericii Sf. Gheorghe. Va fii condusă pe ultimul drum într-o limuzină

Mioara Roman a fost depusă la capela Bisericii Sf. Gheorghe. Va fii condusă pe ultimul drum într-o limuzină

GALERIE FOTO (3)

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a ajuns la această oră la capela Bisericii Sf. Gheorghe. Ea urmează să fie înmormântată mâine. Apropiații și familia au început să sosească pentru a-și lua rămas bun de la Mioara Roman. 

Petre Roman a fost primul ce a ajuns la căpătâiul fostei sale soții

Petre Roman și Mioara Roman s-au reunit într-un moment solemn, marcând sfârșitul unei povești de viață împărțite pentru mai bine de 30 de ani. Într-o atmosferă plină de emoție, trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujbă înainte de înmormântare. Sicriul alb, simbol al trecerii către veșnicie, a fost adus cu demnitate la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, fiind înconjurat de membrii familiei și prieteni apropiați. Printre aceștia, a fost și Petre Roman, figura centrală în povestea de viață a Mioarei Roman.

În aceste momente de profundă tristețe, Petre Roman a fost printre primii care au venit să-și ia rămas bun de la fosta sa soție. Cu gesturi discrete și pline de respect, el a adus flori și a petrecut câteva momente în interiorul bisericii, părăsind apoi locul ceremoniei. Deși se încheie o etapă importantă din viața lor, întâlnirea lui Petre Roman cu Mioara Roman a fost un omagiu discret adus unei povești de iubire care va rămâne mereu vie în amintirea celor care au cunoscut-o și au iubit-o pe Mioara Roman.

Înmormântarea este planificată în detaliu

Mioara Roman va fi dusă către locul de veci într-o limuzină de lux, subliniind astfel respectul și aprecierea față de persoana pe care o comemorează. Această alegere reflectă dorința de a-i oferi un adio pe măsură unei femei care a rămas în memoria celor dragi ca un simbol al eleganței și rafinamentului.

Ceremonia funerară va fi un moment solemn și plin de respect, în care se va evidenția eleganța și generozitatea, reflectând personalitatea și valorile Mioarei Roman. Ceremonia va include multe flori albe și pachete pentru persoanele nevoiașe la cererea fiicelor ei.

sursa foto: Spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: