Redactia.ro
Home » Știri » Mioara Roman a slăbit foarte mult. Cum a ajuns să arate la 82 de ani FOTO

Mioara Roman a slăbit foarte mult. Cum a ajuns să arate la 82 de ani FOTO

GALERIE FOTO (2)

Mioara Roman a împlinit în luna aprilie a acestui an 82 de ani. Fosta soție de premier trăiește de mai bine de doi ani într-un centru specializat pentru îngrijirea persoanelor în vârstă. Recent, ea a reapărut în public. Cum arată fosta soție a lui Petre Roman?

Mioara Roman, vizibil slăbită

Fosta soție a lui Petre Roman s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic în ultimii ani, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Cea mai recentă fotografie a ei ne-o arată complet schimbată din pricina kilogramelor slăbite. Cu o siluetă mult mai silfidă, Mioara de-abia amintește de femeia cu trupul voluptuos de altă dată.

Așa arată Mioara Roman la 82 de ani

În ciuda acestei schimbări de greutate, fiica ei dă asigurări că se simte foarte bine. După ce a depășit câteva hopuri mari, Mioara Roman este într-o perioadă foarte bună. Am venit la mama. Am ieșit în grădină la aer curat și stăm de vorbă. E super în formă! Mă uit ce ten poate să aibă la vârsta ei.”, a scris Oana Roman în mediul online.

Probleme din cauza unei infecții urinare, netratată

Amintim că la începutul lunii mai, Mioara ajunsese din nou la spital, acuzând „stări de oboseală”. După o serie de investigații, s-a descoperit că suferise o infecție urinară, care netratată, ajunsese să-I provoace stări de rău. La un moment dat, cei de la centru au chemat ambulanța pentru a o transporta la spital. Din fericire, s-a găsit un tratament, iar Mioara Roman e pe drumul cel bun. „Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis.”, spunea atunci Oana. „Din păcate, are probleme din ce în ce mai dese din cauza vârstei.”, adăugase ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini