Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor! Starea de sănătatea a acesteia nu este bună

Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor! Starea de sănătatea a acesteia nu este bună

Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor!

Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor! Mama Oanei Roman va ajunge din nou pe mâna medicilor, după ce vedeta a declarat că starea de sănătatea a Mioarei Roman nu este bună. Fosta soție a lui Marius Elisei a spus că o va interna pe mama sa în spital pentru mai multe investigații.

Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor! Starea de sănătatea a acesteia nu este bună

Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor! Starea de sănătate a Mioarei Roman nu este bună, iar fiica sa, Oana Roman a declarat că o va interna din nou pe aceasta pentru mai multe intervenții. Fosta soție a lui Petre Roman are afecțiuni cronice, iar acestea îi pot cauza probleme pe viitor. Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor!

Oana Roman a spus pentru Antena Stars că Mioara Roman nu s-a simțit bine înainte de Crăciun, fiind nevoită să meargă cu ea la spital. ”Continuă să fie complicat. De abia acum va face analizele, pentru că am așteptat să treacă Sărbătorile. O să o internez miercuri două zile ca să își facă investigațiile posibile, să vedem cum se va derula totul în continuare. A fost mai ok, mai stabilă de Crăciun”, a declarat Oana Roman.

La mijlocul lunii decembrie, Oana Roman a trăit o adevărată dramă. Mama sa s-a simțit foarte rău, iar vedeta a decis să sune la salvare, iar medicii au ajuns la fața locului în aproximativ 45 de minute. După un control medical, paramedicii au decis să o ducă pe Mioara Roman la spital pentru mai multe investigații. Din pandemiei de coronavirus, Oana nu a putut fi alături de mama sa, pe tot parcursul internării, dar medicii au ținut-o la curent cu starea de sănătatea a mamei sale.”Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am”, declara Oana Roman.

Oana Roman, în lacrimi

În cadrul emisiunii prezentate de Andreea Mantea, Oana Roman a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Fiica fostului premier al României și-a adus aminte de momentul în care a născut-o pe fiica sa și complicațiile pe care le-a suferit. După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate foarte mari. A trebuit să fac, în ultima instanța, o operație foarte dificilă.Nu știam dacă o să trăiesc sau nu; m-am pus pe masa de operație, pentru anestezie, și în momentul acela nu știam dacă mă voi mai trezi sau nu. Aveam senzația că nu mi-am încheiat toate socotelile”, a povestit, în lacrimi, Oana Roman.

De asemenea, vedeta a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre despărțirea de Marius Elisei, și se pare că există mai multe motive pentru care cei doi s-au despărțit. „Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei. Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Si atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni„, a mărturisit Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: