Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman doar ce a ieșit din spital, iar fostul soț Petre Roman petrece în Grecia cu soția tinerică. Imagini de senzație cu Silvia Chifiriuc

Mioara Roman doar ce a ieșit din spital, iar fostul soț Petre Roman petrece în Grecia cu soția tinerică. Imagini de senzație cu Silvia Chifiriuc

Petre Roman și-a refăcut acum ceva ani viața. Dup divorțul de Mioara Roman, fostul politician și-a găsit liniștea în brațele Silviei Chifiriuc, o domnișoară cu mult mai tânără decât el. Împreună au un băiețel superb. Dacă Mioara Roman doar ce a ieșit din spital, fostul ei soț a petrecut o vacanță de lux alături de noua soție și copil. Cum s-a pozat Silvia Chifiriuc.

Petre Roman, vacanță de lux în Grecia

Petre Roman și-a luat soția tinerică și fiul și au plecat în vacanță în Grecia. Silvia Chifiriuc, noua soție a lui Petre Roman a stat mereu departe de lumina reflectoarelor pentru a nu se crea prea multe controverse în jurul ei. Deși preferă să fie în umbră, pe pagina sa de instagram mai publică fotografii cu familia sa. De această dată a publicat cea mai îndrăzneață fotografie a ei, chiar din vacanța din Grecia.

Silvia Chifiriuc nu a postat nicio imagine în costum de baie, pe semne că nu vrea să atragă atenția. În schimb și-a încântat urmăritorii cu o poză într-o pereche de colanți mulați și o bustieră minisculă. Actuala soție a lui Petre Roman arată ca trasă prin inel. Cu siguranță fostul om politic se mândrește să o aibă la braț.

Mioara Roman s-a externat și locuiește cu fiica sa Oana și ginerele Marius

După externarea din spital, Mioara Roman s-a mutat alături de fiica sa Oana, Marius Elisei și nepoțica Isabela. Ea a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Chiria pe care o plătea era de 159 de euro, dar a crescut la 6000, lucru care a dus la datorii imense. Acum împarte casa cu fiica sa și famila ei. Mioara a vorbit despre cum este traiul în casa fiicei și cine este cel care o răsfață mai mult.

Sunt bine acum, sunt sănătoasă. Acum stau la fata mea Oana împreună cu Isa, nepoțica mea, și cu ginerele, dar mai merg și la centru de recuperare, nu mă las. Catinca nu are cum să mă ia pentru că ea și Calina stau în chirie acum. Marius este foarte drăguț cu mine, mă răsfață cu de toate, îmi gătește prăjituri, Oana mai puțin, Oana are treburile ei acolo. Acum se înțeleg bine Oana și Marius s-au despărțit, și după cum știm cu toții, s-au împăcat. Ei în fața lui Dumnezeu, sunt căsătoriți, sunt împreună, asta contează.„, a declarat Mioara Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: