Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, infectată cu noul COVID-19. Cum se simte mama Oanei Roman

Mioara Roman, infectată cu noul COVID-19. Cum se simte mama Oanei Roman

GALERIE FOTO (2) Mioara Roman, infectată cu noul COVID-19

Mioara Roman, infectată cu noul COVID-19. În ultima perioadă, mama Oanei Roman se confruntă cu multe probleme de sănătate. Mioara Roman este internată într-o clinică privată unde primește tratamentul corespunzător. Oana a mărturisit că nu și-a mai văzut mama de 7 zile, deoarece aceasta s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte fosta soție a lui Petre Roman?

Mioara Roman, infectată cu noul COVID-19. Cum se simte mama Oanei Roman

Mioara Roman, 81 de ani, se confruntă cu multe probleme de sănătate. În prezent, fosta soție a lui Petre Roman este internată într-un centru de recuperare, fiind supravegheată în permanență de medici. Recent, Oana Roman le-a spus fanilor din mediul online că nu și-a mai văzut mama de 7 zile. Conform acesteia, Mioara Roman a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire, aceasta nu a avut simptome specifice, iar acum se simte bine.

”A avut şi ea COVID. Nu am putut să o văd 7 zile. Dar vestea bună e că nu a avut absolut nici un simptom şi nici nu i-am spus ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. De abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu pentru că nu am putut să merg la ea”, a povestit Oana Roman pe o reţea de socializare.

De ce boală suferă Mioara Roman

În ultimii ani, Mioara Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar fiicele sale, Oana și Catinca au încercat să o ducă la cei mai buni medici. Oana Roman a internat-o pe mama ei într-un centru de recuperare, iar cele două comunică și se vizitează des. Oana a mărturisit că a trecut prin momente dificile, atunci când starea de sănătate a mamei sale s-a agravat.

„Vreau să mulțumesc doctorilor care mă ajută să găsesc soluții și variante pentru mama. La centru i se vor face iarăși mai multe investigații pentru a vedea cum facem ca starea ei să fie mai bună.În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit.

Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman

Mioara Roman are Parkinson, diabet și reumatism. În 2021 a trecut prin două intervenții chirurgicale. Mai întâi i-a fost scos colecistul, după care un lipom infectat. Fosta soție a lui Petre Roman are nevoie în permanență de ajutor, pentru că nu își mai poate folosi mâna dreaptă. “Mama are, la vârsta ei, diverse probleme de sănătate, din păcate. Este la un centru unde este foarte bine îngrijită și face ceea ce are nevoie zilnic, partea de recuperare: gimnastică, kinetoterapie, masaj.Are o pareză completă la mâna dreaptă și nu o mai poate folosi absolut deloc. Aceste lucruri sunt imposibil de făcut acasă. Centrul e un hotel de patru stele, super luxos”, a mai declarat Oana Roman în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: