Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, internată din nou în spital. Ce au descoperit medicii

Mioara Roman, internată din nou în spital. Ce au descoperit medicii

Mioara Roman, internată din nou în spital.

Mioara Roman, internată din nou în spital. Mama Oanei Roman trece prin momente dificile. Mioara Roman a ajuns, din nou, la spital, după ce a acuzat o stare de rău. Aceasta a fost transportată de urgență la o unitate medicală din București.

Mioara Roman, internată din nou în spital. Ce au descoperit medicii

Mioara Roman, internată din nou în spital. Iubita lui Marius Elisei a trecut prin clipe de groază. În urmă cu câteva zile, aceasta a cheamt ambulanța pentru mama sa. Mioara Roman a acuzat stări de rău, motiv pentru care Oana a fost nevoită să cheme ambulanța. Mioara Roman suferă de Parkinson și alte afecțiuni medicale, iar fiica fostului premier al României se asigură întotdeauna că mama sa se simte bine. Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns la spital cu picioarele umflate, iar medicii au decis să-i facă un tomograf. În urma rezultatelor, medicii s-au declarat îngrijorați de starea de sănătate a acesteia. Specialiștii i-au spus Oanei Roman că iau în calcul s-o țină internată pe mama ei pentru o perioadă lungă de timp, ca să-i pună un diagnostic corect.

”Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a declarat Oana Roman pentru Click!.

În urmă cu câteva luni, Mioara Roman a ajuns din nou la spital după o complicație la colecist. Medicii au operat-o, iar două luni mai târziu a fost supusă unei noi intervenții. Mioara Roman nu își poate mișca o mână și are nevoie de ajutor la activitățile zilnice. Perioada de refacere nu a fost simplă, nici pentru ea, nici pentru fiicele sale.

Oana Roman, despre problemele de sănătate ale mamei sale

Oana Roman a vorbit și despre pareza pe care o are fosta soție a lui Petre Roman, ce a făcut-o să nu-și mai poată folosi deloc mâna dreaptă. Din fericire, în locul în care stă, un centru de îngrijire foarte dotat, există specialiști care o ajută și o îndrumă zi de zi.

„Mama are, la vârsta ei, diverse probleme de sănătate, din păcate. Este la un centru unde este foarte bine îngrijită și face ceea ce are nevoie zilnic, partea de recuperare: gimnastică, kinetoterapie, masaj. Are o pareză completă la mâna dreaptă și nu o mai poate folosi absolut deloc. Aceste lucruri sunt imposibil de făcut acasă. Centrul e un hotel de patru stele, super luxos”, a mai declarat Oana Roman la tv.

Vedeta TV a vorbit într-un interviu despre drama prin care a trecut Mioara Roman după ce a divorțat de Petre Roman. Oana a declarat că mama sa se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Aceasta a trecut prin multe operații, în speranța că starea sa se va ameliora. Problemele de sănătate ale Mioarei Roman i-au provocat multă suferință Oanei, dar și Catincăi, care o ajută în general să se ocupe de Mioara. „Mama este foarte în vârstă și, din păcate, suferă de multe afecțiuni și cumva suntem în postura în care eu am grijă de ea și fac tot ce pt ca să îi fie cât mai bine posibil. Investesc multă energie, implicare și bani pentru ca tratamentele și tot ce se întâmplă să fie ok pentru ea. Nu pot spune că s-a schimbat relația, în sensul că există mai multă afecțiune. Ea așa este și eu am înțeles-o. Dar eu știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică și fac tot ce pot ca să îi fie cât mai bine posibil”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana a vorbit și despre divorțul părinților săi. Vedeta a spus că această despărțire i-a afectat sănătatea mamei sale. „Eu eram mare, la casa mea. Cumva, plecasem pe drumul meu, pe munca mea, pe prietenii mei. Pentru mine a fost mai ușor de dus pentru că nu mai stăteam cu ai mei. Pentru ea a fost cumplit de greu, dar sunt milioane de cupluri care se desparte pe lumea asta. Asta e, la un moment dat se întâmplă. Nu pot spune că a fost un moment de cotitură în viața mea, au fost altele mult mai grele.Într-un fel mă și așteptam să se întâmple. Poate nu în felul ăsta, dar eu știam că la un moment dat se va produce o despărțire. La ea lucrurile au fost mai grele și s-au răsfrânt în starea ei de sănătate ulterior”, a povestit fiica lui Petre Roman

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: