Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, mama Oanei Roman, din nou în spital. Ce a pățit femeia

Mioara Roman, mama Oanei Roman, din nou în spital. Ce a pățit femeia

Mama Oanei Roman în vârstă de 82 de ani a fost internată din nou în spital. Mioara Roman a avut nevoie de investigații medicale noi, ca urmare a unei stări de oboseală pe care a resimţit-o în cursul zilei de ieri.

Oana Roman a venit cu informaţii noi legate de starea de sănătate a mamei sale.

Mioara Roman a fost internată în spital miercuri, de către fiica ei Oana Roman, pentru a face investigațiile pe care le repetă o dată la 6 luni.

Vedeta şi-a alertat toţi apropiaţii, după ce a postat pe Facebook un mesaj în care a anunţat că mama sa, Mioara Roman a fost internată din nou.

„Așteptăm rezultatul analizelor!”

Oana Roman a fost contactată de Click! în momentul în care plecase din spitalul la care a internat-o pe mama ei. Oana a ţinut să liniştească pe toată lumea. Ea a transmis că că mama sa este pe mâini bune şi că aşteaptă rezultatul analizelor, care vor ieşi în câteva zile.

 „Eu am dus-o să-i fac analizele, pe care i le fac odată la șase luni. Toată lumea s-a panicat, dar cine se așteaptă la nenorociri trebuie să mai aștepte! Atât vă spun!

Mama a fost puțin obosită ieri și de aceea am decis să-i fac astăzi investigațiile. Am dus-o spital de stat de această dată și de aceea am și făcut postarea pentru că sunt foarte mulțumită de serviciile lor. Vom vedea cum îi ies analizele. Eu sper să nu rămân peste week-end totuși”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru Click!

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, a fost diagnosticată cu Parkinson agresiv. În ultima perioadă, Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe probleme grave de sănătate.

Mioara Roman a fost diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată. În ultimii doi ani, fosta soție a lui Petre Roman s-a operat de colecist şi i-a fost scos și un lipom infectat.

La începutul anului 2022, Mioara Roman s-a infectat cu COVID, însă a trecut cu bine peste această boală.

Începând de anul trecut, Oana Roman şi-a internat mama într-un centru de recuperare de lux, unde se încadrau între 2.500 și 4.000 de euro pe lună, dar între timp, Oana a decis să apeleze la serviciile altui centru, care oferă asistență de specialitate non-stop.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: