Redactia.ro
Home » Monden » Mira și iubitul ei s-au despărțit! Care a fost motivul pentru care aceștia și-au spus adio

Mira și iubitul ei s-au despărțit! Care a fost motivul pentru care aceștia și-au spus adio

Mira și iubitul ei s-au despărțit! Care a fost motivul pentru care aceștia și-au spus adio

Mira și iubitul ei s-au despărțit! Cei doi au format un cuplu mai mult de doi ani, iar mulți dintre admiratori se așteptau chiar să facă un alt pas în relația lor. Cântăreața a confirmat zvonurile din ultima perioadă. 

Mira și iubitul ei s-au despărțit! Care a fost motivul pentru care aceștia și-au spus adio

Mira și iubitul ei s-au despărțit! În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora cei doi nu mai sunt împreună, iar acum artista a confirmat acest lucru pe rețelele de socializare. În cadrul unui videoclip pe platforma Tik Tok, Mira a confirmat separarea de iubitul ei, Andrei.

”A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile… Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum. Nici pe voi nu ar trebui să vă prea intereseze. Ne-am despărțit foarte prietenește. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct. Nu e nicio problemă. Țin la el cum și el poate ține la mine, am petrecut aproape doi ani împreună”, a spus Mira în cadrul unui videoclip.

Cum a început relația dintre Mira și Andrei

În urmă cu ceva timp, în platoul unei emisiuni TV, Mira a făcut mărturisiri legate de relația pe care o are cu Andrei. Artista a dezvăluit faptul că ea și iubitul ei au fost, la început, prieteni buni. Ulterior, cei doi și-au dat seama că au sentimente mai puternice unul față de altul și au decis să dea o șansă poveștii lor de dragoste.

”Mai întâi am fost prieteni foarte buni și după care… știi cum e când cei mai buni prieteni se iubesc și… Nici noi nu ne-am dat seama că s-a întâmplat (n.r. relația), mai ales că s-a întâmplat după ce ne-am cunoscut. Au trecut ceva luni”, mărturisea Mira.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: