Redactia.ro
Home » Monden » Mirabela Dauer, avertisment în direct pentru Alexia Țalavutis: „Te răstorn de pe scaun”

Mirabela Dauer, avertisment în direct pentru Alexia Țalavutis: „Te răstorn de pe scaun”

Mirabela Dauer a fost invitată în emisiunea Star Matinal e pe val, difuzată pe Antena Stars. În timpul discuției, coprezentatoarea a făcut un gest, iar artista a avertizat-o să nu se mai repete.

În emisiunea Star Matinal e pe val, Mirabela Dauer a vorbit despre legătura cu Denis Ștefănescu, „vocea de aur a Babadagului”. Cele două au o legătură strânsă, după ce în urmă cu mai bine de 30 de ani, Mirabela Dauer a luat-o sub aripa sa, considerând că are potențial. Totuși, Denis a vrut să se axeze pe viața de familie și s-a retras din lumea artistică.

Recent, drumurile li s-au reîntâlnit și au reluat prietenia din punctul în care o lăsaseră. Acum se bucură din plin de timpul petrecut împreună.

„Ne-am regăsit după 32 de ani. Pentru mine este foarte important că a acceptat să exist în viața ei și a revenit în viața mea.

Mi-a schimbat în trei săptămâni existența extraordinar. Am avut un eveniment în București și acolo ne-am regăsit.

Nu vrei să știi ce emoții am avut, două săptămâni nu am dormit. Și a venit Roberta și mi-a zis, ‘Mira este plină de emoții’”, a povestit Denis Ștefănescu la Antena Stars.

 

Gestul făcut de Alexia Țalavutis care a deranjat-o pe Mirabela Dauer

Mirabela este un suflet tânăr. Artista se bucură de fiecare moment din viața sa, acum mai prețios ca niciodată. După o viață trăită în bucurie, dar și greutăți, celebra artistă nu ține cont de lucrurile care pentru alte persoane de vârsta ei sunt importante.

În timpul interviului, în direct, la matinalul de pe Antena Stars, Alexia i-a povestit artistei despre visul pe care l-a avut.

„Din respect, să vă explic. Eu v-am visat. Am visat că m-ați dus în America și m-ați prezentat tuturor prietenilor dumneavoastră, printre care era și tatăl lui Bruno Mars.

Iar eu, cu ajutorul dumneavoastră, am cântat cu Bruno Mars”, i-a explicat Alexia.

 

Mirabela Dauer nu a închis ochii și a taxat-o pe Țalavutis pentru că i s-a adresat cu propunele persoanal de politețe „dumneavoastră“, chiar dacă celebra artistă are 75 de ani.

Chiar și Dima Trofim a intervenit și i-a spus colegei sale că solista nu este adepta unei astfel de adresări, însă imediat după, Alexia a făcut aceeași greșeală.

„Dacă mai îmi zici dumneavoastră, te răstorn de pe scaun”, a glumit Mirabela Dauer.mirmi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: