Redactia.ro
Home » Știri » Miracol în infern! Acest bebeluș de două luni a supraviețuit sub dărâmături timp de 128 de ore după cutremurul din Turcia VIDEO

Miracol în infern! Acest bebeluș de două luni a supraviețuit sub dărâmături timp de 128 de ore după cutremurul din Turcia VIDEO

Miracol în infern! Acest bebeluș de două luni a supraviețuit sub dărâmături timp de 128 de ore după cutremurul din Turcia VIDEO

Miracol în infern! Acest bebeluș de două luni a supraviețuit sub dărâmături timp de 128 de ore după cutremurul din Turcia.

Bebeluș de două luni salvat de sub dărâmături după 128 de ore de la cutremur

Mii de salvatori continuă să cerceteze cartierele distruse, în ciuda vremii geroase. Turcia se zguduie în urma cutremurului care a înregistrat magnitudinea de 7,8, în urmă cu o săptămână. În mijlocul distrugerii și disperării, continuă să apară povești miraculoase de supraviețuire!

Un bebeluș de două luni a fost salvat de sub dărâmături în Hatay, în Turcia, în timp ce mulțimea aplauda și aclama. Copilul a fost găsit în viață la aproape 128 de ore după cutremur.

Mii de salvatori continuă să scotocească prin cartierele distruse, în ciuda vremii geroase. Milioane de oameni au acum nevoie disperată de ajutor.

Povești miraculoase de supraviețuire!

Printre cei care au fost salvați la cinci zile după cutremur se numără o fetiță de doi ani, o femeie însărcinată în șase luni și o femeie în vârstă de 70 de ani, a relatat presa turcă.

Cutremurul de luni, cu magnitudinea de 7,8 grade, care a avut mai multe replici puternice în Turcia și Siria, este al șaptelea cel mai mortal dezastru natural din lume în acest secol, apropiindu-se de cele 31.000 de persoane ucise de un cutremur în Iranul vecin în 2003.

Cu un număr de 24.617 morți până în prezent în interiorul Turciei, acesta este cel mai mortal cutremur din 1939 încoace. Peste 3.500 de persoane au murit în Siria, unde bilanțul nu a mai fost actualizat de vineri.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: