Redactia.ro
Home » Știri » Miracol la Vaslui în Săptămâna Luminată! Tânăr de 18 ani, salvat după ce a fost strivit de o mașină

Miracol la Vaslui în Săptămâna Luminată! Tânăr de 18 ani, salvat după ce a fost strivit de o mașină

Adevărat miracol la Vaslui în Săptămâna Luminată, după un accident groaznic produs în satul Bunești! Un băiat de 18 ani a fost prins sub mașina care l-a spulberat și, ulterior, a intrat în stop cardiac din cauza loviturii suferite. Doar o minune l-a readus la viață pe tânăr.

Tânărul în vârstă de 18 ani din satul Bunești, județul Vaslui, și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost spulberat de o mașină. În urma impactului, băiatul a rămas prins sub caroseria autoturismului. Localnicii ajunși la locul accidentului l-au reușit să-l scoată de sub autoturism pe tânăr, însă, din nefericire, a intrat în stop cardiac la scurt timp după.

Doar o minune a făcut ca în zonă să fie prin zonă un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ), chemat în satul Bunești la un alt caz. Așa se face că echipajul a acționat de urgență, reușind să-l resusciteze pe tânărul de 18 ani, a cărui viață atârna de un fie de ață.

“Victima a fost predată echipajului de pe ambulanță aparținând SAJ Vaslui, urmând ca ulterior, aceasta să fie transferată pe ambulanța SMURD tip C1 (echipaj de terapie intensivă mobilă), care îl va transporta la o unitate medicală de specialitate”, au explicat reprezentații de la ISU Vaslui pentru vremeanoua.ro.

În cele din urmă, tânărul de 18 ani a ajuns la spital. Așa se face că doar o minune l-a readus la viață pe băiat.

Accidentul rutier este în prezent anchetat de polițiștii vasluieni.

“Secția de pompieri Huși intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs în localitatea Bunești, comuna Bunești-Averești. La fața locului, pompierii militari au găsit un tânăr în vârstă de 18 ani peste care trecuse un autoturism. Victima se afla în stare de inconștiență, dar prezenta semne vitale.

(…). Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de polițiști”, au mai explicat reprezentanții ISU Vaslui.