Redactia.ro
Home » TV » Mircea Badea anunță că va merge la război: „Mi-am anunțat și familia, în direct”

Mircea Badea anunță că va merge la război: „Mi-am anunțat și familia, în direct”

Mircea Badea a declarat că va lupta în război, în cazul în care România va fi implicată în conflictul dintre Rusia și Ucraina. Jurnalistul Antena 3 a declarat că și-a anunțat chiar și familia despre decizia sa.

Mircea Badea spune că merge la război, dacă România va intra în conflictul Rusia-Ucraina. Acesta a explicat de ce a luat decizia

„Am tot văzut și tot vom vedea știri despre refugiați, majoritatea absolut emoționante, știri despre bombardamente. Eu voi vorbi și despre alte lucruri, cum ar fi, de exemplu, despre faptul că peste tot ni se spune că este aglomerație la pașapoarte. Românii își fac pașapoarte pentru că le este frică de război – așa ne spun ziarele.

Pe bune dreptate te întrebi dacă, nu cumva, vine nenorocirea și pe aici. Vorba băiatului meu: Tată, dacă România ia și ea război? De parcă ar fi coronavirus”, a povestit Mircea Badea, în direct, la începutul emisiunii sale de la Antena 3, „În gura presei”.

Mircea Badea anunță că va merge la război: „Mi-am anunțat și familia, în direct”

Mircea Badea a explicat cum a ajuns să aibă acest gând, la câteva săptămâni după izbucnirea războiului de lângă România

„Vreau să vă spun că m-am decis”, a zis, ulterior, Mircea Badea.

„Mi-am anunțat și familia, la radio, în direct. Dacă e să ia România război, eu mă duc la război! Deci, am decis asta. Spun acest lucru public. Dacă se întâmplă, eu mă duc la război. În niciun caz dintr-un mare patriotism, imediat explic ce m-a apucat. Așa cred eu că trebuie. Adică în cazul meu, nu știu în cazul altora. Cred că trebuie”, a zis Mircea Badea.

Badea a făcut referire la declarațiile lui Dan Capatos cu privire la un posibil scenariu în care România va intra în război. Prezentatorul Xtra Night Show de la Antena Stars a mărturisit că nu se va înrola să lupte pentru țara sa.

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm”, a spus Dan Capatos la „Xtra Night Show”.

Mircea Badea: „Pe Internet au ieșit mulți patrioți… luptători de tastatură”

„Pe Internet au ieșit mulți patrioți… luptători de tastatură. Eu țin cu Dan Capatos. El are dreptate, din punctul meu de vedere. Adică ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea?! Pentru mine, mare lucru nu a făcut. (…) Ceva bine nu știu ce a făcut țara asta pentru mine.

Zice Capatos: La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm. Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani!

Mulți mâniați, mulți indignați pe Internet.

Bine, atunci, dacă se întâmplă ceva, atunci ne vedem la război, că eu mă duc sigur”, a zis Mircea Badea.

„Deci, ne vedem, măi patrioților! Hai să vedem cine o să vină, dacă o să fie cazul. Că eu sunt sătul de bombastici, de trei fraze…”, a mai zis Mircea Badea.

„Deci, eu mă duc la război. Copilul, da, el trebuie să plece. Eu zic că nu se va întâmpla ceva, pentru că suntem țară NATO”, a subliniat Mircea Badea.

„De fapt, care e teza mea? De ce spun ce vă spun? Ipocrizia! Aici, în România, legea numărul 1 (…) este ipocrizia. Cum, domnule, suntem indignați de ce a zis Capatos… Și cozile alea de la pașapoarte?! Toți vrem în Turcia și ne-au expirat pașapoartele?!”, a mai spus Mircea Badea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: