Redactia.ro
Home » TV » Mircea Badea îl atacă pe George Buhnici chiar și în vacanță: „Uitați-vă la mine, arăt ca un minor!”

Mircea Badea îl atacă pe George Buhnici chiar și în vacanță: „Uitați-vă la mine, arăt ca un minor!”

GALERIE FOTO (2)

Continuă ironiile la adresa lui George Buhnici. Recent, Mircea Badea l-a atacat pe vlogger pe rețelele de socializare. Aflat în vacanță, prezentatorul de la Antena 3 a făcut o legătură cu afirmațiile controversate ale lui Buhnici. Prezentatorul a postat o imagine de la mare, iar descrierea sa are trimitere directă la afirmațiile făcute de George Buhnici.

Mircea Badea îl atacă pe George Buhnici chiar și în vacanță: „Uitați-vă la mine, arăt ca un minor!”

Aflat în vacanță, Mircea Badea nu s-a putut abține să nu facă o remarcă care să amintească de ceea ce a spus George Buhnici. Într-o imagine postată pe pagina sa de Instagram alături de Carmen Brumă, partenera lui de viață,  în care ambii se aflau în costum de baie pe plajă,  Mircea Badea a pus o descriere care este, de fapt, un atac la adresa lui George Buhnici.

„Uitați-vă la mine, arăt ca un minor”, a scris Mircea Badea pe rețelele de socializare.

sursa: Instagram/Mircea Badea

Replicile lui George Buhnici 

Această afirmație vine în contextul în care nu de mult George Buhnici a ținut să menționeze despre soția sa că arată foarte bine pentru vârsta ei. „Eu am noroc că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici către reporter.

De altfel, Mircea Badea mai are o postare în costum de baie în care a făcut un atac direct la adresa lui George Buhnici. „A sunat Buhnici….”, a scris el în descriere. Mai mult, și în cadrul uneia dintre emisiunile sale de la Antena 3, Mircea Badea a vorbit despre vlogger.

„Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el. Cum să mă intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte”, a spus Mircea Badea în emisiunea lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: