Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea l-a umilit fără rețineri pe Dan Negru: „Să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc. Încearcă să pară”

Mircea Badea l-a umilit fără rețineri pe Dan Negru: „Să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc. Încearcă să pară”

Mircea Badea l-a umilit fără rețineri pe Dan Negru: „Să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc. Încearcă să pară”

Mircea Badea, unul dintre prezentatorii emblematici de la Antena 3, a fost în centrul atenției mediului online recent, după ce a lansat o critică vehementă împotriva fostului său coleg, Dan Negru. Incidentul a avut loc în urma unei postări pe rețelele sociale în care Negru descria o excursie recentă în Dublin. Reacția dură a lui Badea a stârnit un val de controverse și dezbateri aprinse în spațiul virtual. Iată detaliile!

Mircea Badea l-a umilit fără rețineri pe Dan Negru

În urma clipului postat de Dan Negru, în care acesta vizita o biserică transformată în restaurant, Mircea Badea nu s-a putut abține să nu își exprime opinia. Realizatorul de la Antena 3 a acuzat public faptul că Negru își repetă informațiile de mai multe ori, fără a aduce elemente noi sau interesante.

Pe lângă criticile aduse modului repetitiv de exprimare a lui Dan Negru, Mircea Badea a evidențiat și faptul că acesta a fost prea puțin informativ și interesant în discursul său, ceea ce a stârnit o dezbatere intensă pe rețelele sociale. Mai mult decât atât, Badea a subliniat frustrarea sa față de admirația excesivă pe care o primește Negru din partea publicului, sugerând că aceasta nu este justificată din punct de vedere intelectual sau cultural.

„Eu am că văzut așa-zisa presă, media din România, tot preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat care se potrivește ca nuca-n gard ca să creadă lumea că el este cult.

Nu e, în opinia mea, deloc. Încearcă să pară, face eforturi și unii îl cred. Ok! Mi-a trimis și mie cineva un filmuleț făcut de Dan Negru. E pe YouTube. A fost Dan Negru în Dublin, capitala Irlandei.

Ne spune de vreo patru ori asta că poate nu am înțeles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Ne spune de vreo patru ori asta! Filmulețul durează trei minute și ceva. E un supliciu.

Pentru o minimă circumvoluțiune, filmul e un supliciu. Ne minunăm puțin de această mare conștiință națională și valoare intelectualo-culturală a țărișoarei și anume, Dan Negru”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii În gura presei, notează stiripesurse.ro.

Mircea Badea: „Vai de capul nostru!”

De altfel, reacția lui Mircea Badea nu s-a oprit doar la critică verbală, ci a mers mai departe, ajungând să imite maniera de exprimare a lui Dan Negru într-un mod satiric. Această reacție a adăugat un element suplimentar de umor și ironie în dezbaterea deja intensă.

„Biserica asta transformată în restaurant e în Dublin, în centrul Dublinului, capitala Irlandei. E o biserică veche, 1700. Uite orga! Transformată în restaurant. O biserică transformată în restaurant.

Restaurant, ornament, armament, kent, te-am închis. Fazan. Restaurant. Poate că și eu mă transform în restaurant. Ia uitați-vă! Mese, mâncare, biserica asta transformată în restaurant. Doamne, mi s-a scorojit creierul și creierul meu cred că e un restaurant.

Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformată în restaurant? Vai de capul nostru! Nu există așa ceva pe planeta Pământ”, a mai spus Mircea Badea.

 

Sursa foto: Fanatik

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: