Redactia.ro
Home » Știri » De ce nu folosește Mircea Badea niciodată aplicația WhatsApp

De ce nu folosește Mircea Badea niciodată aplicația WhatsApp

mircea badea

Mircea Badea evită în mod constant WhatsApp și își îndreaptă preferințele către alte aplicații de mesagerie. Prezentatorul TV a argumentat această decizie, subliniind că nu consideră WhatsApp-ul sigur, motiv pentru care optează pentru alternative precum Telegram sau Signal.

În contextul unei întrebări legate de potențialele consecințe ale unei căderi a platformelor sociale în timpul alegerilor, Mircea Badea a exprimat încredere în capacitatea oamenilor de a se descurca și fără Facebook. În plus, el a adăugat că nu crede că o astfel de situație ar constitui o problemă majoră.

În dezvăluirea sa, Badea a subliniat că evită aproape complet WhatsApp-ul, percepându-l ca fiind una dintre cele mai nesigure aplicații de mesagerie disponibile. În schimb, preferă să comunice prin intermediul altor aplicații, menționând că nu discută niciodată cu prietenii săi pe WhatsApp, ci alege să utilizeze Signal în mod exclusiv pentru conversațiile sale cu aceștia.

Motivul pentru care Mircea Badea nu folosește WhatsApp

Pe lângă preocupările legate de securitate, Badea a menționat că are și o anumită „problemă” cu fondatorul WhatsApp-ului, Mark Zuckerberg. Totodată, el a făcut o remarcă legată de prezența lui Zuckerberg la o nuntă în India, exprimându-și dezaprobarea față de acest lucru.

“Eu, personal, aș folosi oricare altă aplicație de asta de comunicare în afară de WhatsApp, de la Telegram la Signal, la oricare alta. Mi se pare cea mai nesigură. Eu cu niște prieteni de-ai mei nu vorbesc niciodată pe WhatsApp, vorbesc doar pe Signal.

De exemplu, cu Mihai Gâdea eu vorbesc doar pe Signal. Nu vorbesc aproape deloc pe WhatsApp. Am și eu o problemă așa cu Zuckerberg. Apropo, l-ați văzut pe Zuckerberg la nunta indienilor? Doamne, ferească Dumnezeu”, a explicat Mircea Badea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: