Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea spune motivul plecării sale de la PRO TV: „Mi-au cerut să fiu…”

Mircea Badea spune motivul plecării sale de la PRO TV: „Mi-au cerut să fiu…”

GALERIE FOTO (5) Mircea Badea spune motivul plecării sale de la PRO TV

Mircea Badea a lucrat înainte la Pro Tv, în perioada în care prezenta alături de Teo Trandafir, mantinalul pe Antena1. Acesta a decis să ia o pauză după ce prezentatoarea Tv a ales să plece de la trustul Antena.

Mircea Badea spune motivul plecării sale de la PRO TV: „Mi-au cerut să fiu…”

Mircea Badea este unul dintre cei mai vechi jurnaliști din România. Acesta se află în fața camerelor încă de pe vremea când era tânăr, prezentând alături de mulți oameni de televiziune ai anilor 90. Însă, puțină lume știe că Badea a lucrat pentru scurt timp la Pro Tv, în perioada în care prezenta matinalul Antena 1 alături de Teo Trandafir. După ce aceasta a părăsit trustul Impact, Badea a lucrat la Pro Tv.

Acesta a vorbit într-un interviu despre motivul plecării de la Pro Tv. Conform acestuia, i s-a cerut „să fie Ștefan Bănică Junior”, dacă vrea să mai lucreze acolo. Din start acesta a refuzat și s-a întors la Antena 1, prezentând de 13 ani la Antena 3, emisiunea „În gura presei”.

Mircea Badea a prezentat împreună cu Teo Trandafir

Badea și Teo Trandafir au mers în 1999 la Pro Tv, unde au fost întâmpinați de Doina Gradea, care lucra pentru Adrian Sârbu.„Am iesit afara, am vorbit cu Teo (emotii pe mine), am intrebat-o ce e cu ei. Un fel de “scopul si durata vizitei”. Mi-a spus ca vor sa plece de la Antena pentru ca nu mai pot lucra in conditiile de acolo si ca vor in PRO TV sa faca absolut orice este nevoie”, a spus Doina Gradea.

La numai un an, Teo a fost primită, după care a fost adus și Badea. Ulterior, Mircea Badea nu s-a înțeles cu personalul din cadrul televiziunii, care la vremea aceea era lider în România, și a decis să plece.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: