Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea, un nou atac la adresa Andreei Esca: „Doamna Andreea Esca…”

Mircea Badea, un nou atac la adresa Andreei Esca: „Doamna Andreea Esca…”

Mircea Badea continuă cu atacurile dure la adresa Andreei Esca. Ultimul atac al realizatorului de la Antena 3 are legătură cu noul patron al prezentatoarei de știri.

Mircea Badea, un nou atac la adresa Andreei Esca

Mircea Badea nu ratează nicio ocazie de a o critica pe prezentatoarea de știri de la PROTV, Andreea Esca. Ultima oară, în cadrul emisiunii sale, ”În gura presei”, Mircea Badea a ironizat-o pe Andreea Esca pentru noul patron.  Acesta are afaceri cu Rusia și China. Este vorba despre miliardarul ceh, Petr Kellner, care a cumparat de la gigantul american AT&T pachetul majoritar de acțiuni al Central European Media Enterprises (CME), compania – mamă a Pro TV.

Cum a ironizat-o Mircea Badea pe Andreea Esca

„Deci nu știu cum o să facem acum cu atâta hashtagism la Pro TV. Cum facem? A venit unu cu afaceri de minerit în Rusia! Ce-ai făcut, Bobiță? Ce-o să mai zică doamna Andreea Esca sau toți hashtagiștii de la Știrile Pro TV?”, a spus Mircea Badea , care apoi a dat play unei piese cântate de Corul Armatei Roșii.

Mircea Badea a ironizat-o pe Andreea când a fost depistată cu Covid

Chiar și atunci când prezentatoarea a avut coronavirus, Mircea Badea nu s-a oprit din criticile dure.

„E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul, a scris Mircea Badea pe contul său de Instagram”, alăturând și o captură foto cu un articol din Libertatea.

Momentan, Andreea Esca nu a răspuns niciodată atacurilor lui Mircea Badea. L-a ignorat, în timp ce pentru limbajul său, realizatorul de la Antena 3 nu a fost sancționat. În schimb dacă cineva și-a permis să-l contrazică, a devenit ținta unor adevărate linșaje în online sau chiar la postul unde activează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: