Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Bravo, supriză uriașă pentru tanti Lenuța. Ce cadou i-a făcut vloggerul bunicii din Chinteni

Mircea Bravo, supriză uriașă pentru tanti Lenuța. Ce cadou i-a făcut vloggerul bunicii din Chinteni

Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută pentru rolul său de ”bunică” în videoclipurile celebrului vlogger clujean Mircea Bravo, și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. În vârstă de 76 de ani, Lenuța Moldovan, pe numele său real, este originară din comuna Chinteni din județul Cluj și apare adesea în clipurile video ale lui Mircea Bravo. Deși nu este bunica reală a vloggerului, cei doi se înțeleg foarte bine. Tanti Lenuța avea 68 de ani când a apărut, pentru prima dată, pe internet, într-un videoclip.

Cum a început colaborarea cu Mircea Bravo

„Colaboram cu echipa de la televiziunea din Cluj. La un moment dat, s-a desființat studioul de la noi și apoi s-au împrăștiat treburile. Eu eram liniștită, am zis că gata, nu mai filmăm. Și odată numai văd că mă abordează Mircea Bravo. El m-a sunat. Dar păi cine e ăsta? Și pe urmă m-am trezit cu el la mine acasă.

Când l-am văzut prima dată, m-am întrebat ce o mai vrea și copilul ăsta? M-am uitat la el, copil tânăr, eu cu vârsta pe care o am, mi-a zis ce vrea să facă și cum vrea să facă. După ce am povestit, am zis ”hai să încercăm!”. După aia am spus către bărbatul meu, măi, la ăștia ce le-o trebui? Atunci am zis, dacă tot m-am băgat, oi vedea eu. De-mi place mă duc, de nu-mi place, nu mă duc”, a povestit tanti Lenuța într-o intervenție televizată.

Sunt deja ani de zile de când cei doi filmează împreună, au milioane de vizualizări, iar bunica din Chinteni se roagă să-i țină Dumnezeu sănătoși astfel încât să facă lumea să se simtă bine în continuare, pentru că, de fapt, ăsta este scopul lor. Și le reușește de minune!

De-a lungul anilor, relația dintre Mircea Bravo și tanti Lenuța a evoluat într-o prietenie autentică, bazată pe respect reciproc și afecțiune sinceră. Cei doi au reușit să aducă un zâmbet pe buzele a milioane de oameni, captând esența vieții rurale și farmecul tradițiilor locale într-un mod care a rezonat cu publicul larg. Videoclipurile lor, pline de umor și învățăminte, abordează diverse aspecte ale vieții de zi cu zi, de la relațiile interumane până la întâmplări amuzante din viața satului.

Unul dintre motivele pentru care colaborarea dintre Mircea și tanti Lenuța a devenit atât de populară este autenticitatea și naturalețea cu care bunica din Chinteni își interpretează rolul. Nu este vorba doar de un act artistic, ci de o reflecție sinceră a personalității sale, a valorilor și a stilului de viață pe care îl trăiește zi de zi. Această autenticitate a fost recunoscută și apreciată de fanii lor, care au simțit că în persoana lui tanti Lenuța găsesc un refugiu de la agitația și stresul cotidian.

Mircea Bravo, cuvinte mari despre Tanti Lenuța

Într-un interviu recent, Mircea Bravo a vorbit despre începuturile colaborării lor și despre cât de importantă a fost întâlnirea cu tanti Lenuța pentru succesul său. „Când am întâlnit-o pe tanti Lenuța, am simțit imediat că este ceva special la ea. Are un fel de a fi care te face să te simți acasă, indiferent unde te afli. Și cred că acesta este secretul succesului nostru – autenticitatea și căldura pe care ea le aduce în fiecare videoclip.”

De asemenea, Mircea a menționat că, deși la început au existat anumite reticențe din partea lui tanti Lenuța, acestea au fost rapid depășite datorită spiritului său deschis și dorinței de a încerca lucruri noi. „La început, tanti Lenuța era puțin sceptică. Nu știa ce să aștepte de la toată această poveste cu filmările și internetul. Dar odată ce a văzut reacția pozitivă a oamenilor și cât de mult le plac videoclipurile noastre, a devenit mult mai entuziastă și implicată.”

Pe parcursul anilor, cei doi au explorat o varietate de teme în videoclipurile lor, de la tradiții locale și obiceiuri până la situații comice din viața de zi cu zi. Unul dintre videoclipurile lor cele mai populare a fost despre tradițiile de Crăciun în satul românesc, în care tanti Lenuța a povestit cu multă pasiune și detalii despre obiceiurile și ritualurile care se practică în această perioadă festivă.

Un alt moment memorabil a fost când au abordat tema relațiilor dintre generații, în care tanti Lenuța a oferit sfaturi tinerilor despre respectul și aprecierea față de bătrâni. Acest videoclip a avut un impact deosebit asupra publicului, generând numeroase comentarii și aprecieri din partea celor care au recunoscut în spusele ei înțelepciunea și experiența unei vieți trăite cu demnitate și respect pentru valorile tradiționale.

Umor fin pentru români

Un alt aspect care a contribuit la popularitatea lor este umorul subtil și inteligent care caracterizează videoclipurile. Tanti Lenuța are un simț al umorului deosebit, care se manifestă prin replici spontane și anecdote savuroase, făcându-i pe spectatori să râdă cu poftă și să se regăsească în situațiile prezentate. Acest umor autentic și lipsit de artificialitate a fost unul dintre principalele motive pentru care videoclipurile lor au devenit virale și au strâns milioane de vizualizări.

În ciuda succesului și a notorietății dobândite, tanti Lenuța a rămas aceeași persoană modestă și cu picioarele pe pământ. Ea continuă să trăiască în satul său natal, implicându-se activ în viața comunității și menținându-și legătura strânsă cu familia și prietenii. De asemenea, este cunoscută pentru generozitatea sa și pentru spiritul său de întrajutorare, fiind adesea văzută ajutându-i pe cei din jur și participând la diverse activități caritabile.

Surpriză de la Mircea Bravo cu ocazia zilei de naștere

Aniversarea de 76 de ani a fost un prilej de sărbătoare nu doar pentru familie și prieteni, ci și pentru toți cei care o cunosc și o apreciază pe tanti Lenuța. În cadrul evenimentului, aceasta a fost surprinsă cu numeroase mesaje de felicitare și cadouri, atât din partea celor apropiați, cât și din partea fanilor săi de pe internet.

Printre cele mai emoționante momente ale zilei a fost un mesaj video din partea lui Mircea Bravo, care i-a mulțumit pentru tot ceea ce a făcut și i-a urat multă sănătate și fericire.

Într-o declarație publicată pe rețelele de socializare, Mircea Bravo a spus: „Tanti Lenuța nu este doar o colaboratoare, este parte din familia noastră. Ne-a învățat atât de multe despre viață, despre simplitate și despre bucuria de a trăi fiecare moment. Îi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a făcut și suntem mândri să o avem alături de noi. La mulți ani, tanti Lenuța!”

Videoclipurile lui Mircea Bravo, fenomen național

Videoclipurile lui Mircea Bravo și tanti Lenuța au devenit un fenomen cultural în România, reflectând nu doar aspectele comice și simpatice ale vieții rurale, ci și valori fundamentale precum respectul, generozitatea și iubirea pentru cei din jur. Prin intermediul acestor clipuri, cei doi au reușit să creeze o comunitate de fani care îi susțin și îi urmăresc cu interes, așteptând mereu noi și noi povești și momente amuzante.

Pe lângă succesul online, colaborarea lor a fost recunoscută și la nivel național prin diverse premii și distincții. În anul 2021, tanti Lenuța a fost onorată cu un premiu pentru contribuția sa la promovarea valorilor tradiționale și a umorului românesc, un gest care a subliniat impactul pozitiv pe care l-a avut asupra comunității și asupra publicului larg.

Tanti Lenuța, recunoscătoare pentru Mircea Bravo

Cu toate acestea, pentru tanti Lenuța, cea mai mare satisfacție rămâne bucuria de a aduce zâmbete pe fețele oamenilor și de a-i face să se simtă bine. „Nu este vorba despre faimă sau premii”, a spus ea într-un interviu. „Este vorba despre a face ceva frumos pentru ceilalți, despre a le oferi un moment de bucurie și despre a-i face să uite de grijile zilnice. Asta este cea mai mare răsplată pentru mine.”

În concluzie, povestea lui tanti Lenuța din Chinteni și a colaborării sale cu Mircea Bravo este un exemplu elocvent al modului în care autenticitatea, umorul și valorile tradiționale pot crea un impact pozitiv și durabil. Prin intermediul videoclipurilor lor, cei doi au reușit să aducă împreună oameni din toate colțurile țării, să le ofere momente de râs și să îi inspire să prețuiască frumusețea vieții simple și a relațiilor autentice. Aniversarea de 76 de ani a fost un prilej de sărbătoare și de recunoaștere a acestei contribuții deosebite, confirmând încă o dată locul special pe care tanti Lenuța îl ocupă în inimile tuturor celor care o cunosc și o apreciază.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: