Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Eremia a amenințat că se sinucide. Autoritățile au intervenit de urgență

Mircea Eremia a amenințat că se sinucide. Autoritățile au intervenit de urgență

Mircea Eremia a amenințat că se sinucide

Mircea Eremia a amenințat că se sinucide. Fratele Alinei Eremia are probleme serioase cu legea. Artistul a fost condamnat penal după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise, dar și pentru că a amenințat că se sinucide.

Mircea Eremia a amenințat că se sinucide. Autoritățile au intervenit de urgență

Mircea Eremia a amenințat că se sinucide. Fratele Alinei Eremia a fost prins de mai multe ori sub influența substanțelor interzise. Anul trecut, vecinii lui Mircea Eremia au sunat la poliție pentru a alerta că în casa artistului se aud țipete și injurii. Conform acestora, au constatat că cel care tulbură liniștea publică era chiar fratele artistei. După ce polițiștii au ajuns la fața locului, Mircea a devenit agresiv, iar limbajul pe care-l folosea la adresa tatălui său, erau jignitoare. Potrivit Cancan.ro, Mircea Eremia ar fi amenințat că se sinucide. Evenimentul s-a produs în curtea imobilului în care locuiește artistul, împreună cu părinții săi.

Fratele Alinei Eremia a avut o bună perioadă în care a fost în lumina reflectoarelor. Acesta s-a retras extrem de repede, după ce a avut probleme grave cu autoritățile. Recent, artistul a fost condamnat penal pentru ultraj și riscă 6 luni de închisoare. Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a făcut publică hotărârea în cazul lui Mircea Eremia. „Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere

Solutia pe scurt: În temeiul art. 485 alin. (1) lit. a) C.proc.pen., admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea cu inculpatul Eremia Mircea, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, prevăzută de art. 257 alin. 1 şi 4 C. pen, rap. la art. 193 alin. 1 C. pen. şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, prev. de art 371 C pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C. pen., în dosarul penal nr. 5381/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. În temeiul art. 257 alin. (1) şi (4) C. pen. rap. la art. 193 alin. 1 C. pen., raportat la art. 91 C. pen. şi cu aplicarea art. 480 alin. (4) C. proc. pen., condamnă pe inculpatul Eremia Mircea la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvâişirea infracţiunii de ultraj. În temeiul art. 371 C. pen. rap. la art. 396 C. proc. pen. şi cu aplicarea art. 480 alin. (4) C. proc. pen., condamnă pe inculpatul Eremia Mircea, la pedeapsa amenzii de 4000 de lei, constând în 100 de zile-amendă la valoarea de 40 de lei a unei zile-amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi linişjii publice. În baza art. 39 alin. 1 lit. d Cod penal, contopeşte pedepsele, respectiv aplică pedeapsa închisorii de 6 luni, la care adaugă pedeapsa amenzii de 4000 de lei, urmând ca inculpatul să execute 6 luni închisoare şi 4000 de lei amendă penală. În temeiul art. 91 alin. (1), (2) şi (3) C. pen., dispune suspendarea executării pedepsei de 6 luni închisoare, stabilite în sarcina inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani, termen stabilit în condiţiile art. 92 alin. (1) C. pen. În temeiul art. 93 alin. (1) C. pen., pune în vedere inculpatului Eremia Mircea să respecte următoarele măsuri de supraveghere pe durata termenului de supraveghere, se arata in documentul Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: