Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu, probleme serioase de sănătate. Va fi operat la un spital din Ucraina

Mircea Lucescu, probleme serioase de sănătate. Va fi operat la un spital din Ucraina

mircea lucescu

Antrenorul român Mircea Lucescu a declarat recent că va trece printr-o intervenție chirurgicală la un spital din Ucraina, ceea ce îl va împiedica să mai antreneze echipa Dinamo Kiev. Din cauza imposibilității de a antrena echipa , el va fi înlocuit temporar de secundul său. Iată cu ce probleme de sănătate de confruntă îndrăgitul antrenor român.

Mircea Lucescu va fi supus unei intervenții chirurgicale

Mircea Lucescu este considerat unul dintre cei mai de succes antrenori de fotbal din istoria României. Cu toate acestea, deși se află la conducerea echipei de fotbal Dinamo Kiev, antrenorul român va fi nevoit să renunțe temporar la această activitate din cauza problemelor de sănătate care îi creează probleme.

„Din cauza stării sale de sănătate și a necesității de a fi supus unei intervenții chirurgicale, antrenorul dinamovist Mircea Lucescu va fi nevoit să își transfere temporar atribuțiile și competențele de antrenor principal.”, se arată în comunicatul celor de la Dinamo Kiev.

Mircea Luceascu a confirmat informațiile oferite în comunicat și a oferit detalii despre problema care l-a adus în imposibilitatea de antrena momentan echipa Dinamo Kiev.

„De acum înainte, voi intra în concediu medical, după cum știți, trebuie să mă operez la picior pentru coxartroză. Am încredere în medicul meu, așa că o voi face la Kiev. Aș fi putut să plec din Ucraina și să mă operez în altă țară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a fi mai aproape de echipa noastră.

Acest lucru este important pentru echipă și pentru club. Atribuțiile mele vor fi îndeplinite de Oleksandr Shovkovskyi, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât de mult pot. Sper că echipa va juca bine și va avea rezultate bune”, a transmis Mircea Lucescu.

Ce diagnostic a primit Mircea Lucescu din partea medicilor

Coxartroza este o afecțiune degenerativă a articulației șoldului, caracterizată prin deteriorarea progresivă a cartilajului articular și a oaselor care alcătuiesc această articulație. Această boală poate fi cauzată de diverse factori, cum ar fi uzura naturală a articulației din cauza îmbătrânirii, obezitatea, traumatismele sau anomalii congenitale.

Simptomele coxartrozei pot include durere în zona șoldului, rigiditate și limitarea mișcării articulației. Tratamentul poate include terapie fizică, medicamente pentru durere și inflamație sau intervenții chirurgicale, în funcție de severitatea afecțiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: