Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Solcanu, dezvăluiri dureroase despre viața sa. Ce s-a ales de fostul prezentator după ce a ieșit din lumina reflectoarelor

Mircea Solcanu, dezvăluiri dureroase despre viața sa. Ce s-a ales de fostul prezentator după ce a ieșit din lumina reflectoarelor

Mircea Solcanu, dezvăluiri dureroase despre viața sa.

Mircea Solcanu, fostul prezentator de televiziune în vârstă de 48 de ani, a vorbit deschis în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță despre viața sa profesională și personală. La mai bine de nouă ani de când a renunțat la televiziune, Solcanu a făcut dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate pe care le-a înfruntat și despre drumul său spre regăsirea spirituală.

În urmă cu nouă ani, Mircea Solcanu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se întoarcă la Constanța, orașul său natal. Decizia de a părăsi televiziunea a venit într-un moment dificil al vieții sale, când a simțit nevoia de a se reconecta cu sine și cu valorile sale spirituale. Solcanu și-a dedicat timpul studiului și introspecției, obținând între timp și o licență în actori.

Care a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața sa

Unul dintre cele mai dificile momente din viața lui Mircea Solcanu a fost în 2012, când medicii i-au depistat o tumoare pe creier. Diagnosticul a fost un șoc pentru fostul prezentator, care a trebuit să facă față nu doar bolii, ci și consecințelor pe termen lung ale acesteia. Tumoarea a provocat spargerea timpanului de la urechea dreaptă, lăsându-l fără auz pe această parte.

„Mi-a spart timpanul din interior spre exterior”, a explicat Solcanu în podcastul moderat de Cătălin Măruță. Pierderea parțială a auzului a adus cu sine o serie de provocări, inclusiv frustrarea asociată cu această deficiență.

„Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă”, spunea bărbatul.

Pentru a trata tumoarea, Mircea Solcanu a fost operat pe creier în Viena. Intervenția chirurgicală a fost un succes, dar efectele secundare ale bolii au rămas. Deși nu au apărut alte probleme de sănătate majore, pierderea auzului la urechea dreaptă este permanentă.

De când a renunțat la televiziune, Mircea Solcanu și-a dedicat timpul și energia altor activități. Mutându-se înapoi la Constanța, el a reușit să se apropie mai mult de Dumnezeu și să se concentreze pe dezvoltarea sa spirituală.

„Am 1100 de lei (n.r. pensia) și pentru că am și niște datorii la ANAF – e mai mică. (…) Mă întreabă lumea ce-am făcut în ăștia 10 ani și eu le răspund – nimic. Păi cum? Așa. Da m-am preocupat cu Dumnezeu”, a mai spus el, în podcast.

De-a lungul ultimilor zece ani, Solcanu a trecut printr-o serie de transformări personale

A renunțat la părul lung și a preferat să păstreze multe aspecte ale vieții sale personale pentru sine. Aceste schimbări reflectă dorința sa de a se reinventa și de a găsi un nou sens în viață, departe de tumultul și agitația televiziunii.

Povestea lui Mircea Solcanu este una de curaj și determinare. În fața unor provocări majore, el a reușit să își regăsească liniștea și să își reconstruiască viața într-un mod semnificativ. Fostul prezentator demonstrează că, indiferent de dificultățile întâmpinate, există întotdeauna o cale de a merge mai departe, găsind putere în credință și în dorința de a continua să crească și să evolueze.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: