Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Solcanu trăiește de pe o zi pe alta de când a fost diagnosticat cu cancer la cap. Prezentatorul a făcut mărturii sfâșietoare: „Trist și strivit de viață, dar respir”

Mircea Solcanu trăiește de pe o zi pe alta de când a fost diagnosticat cu cancer la cap. Prezentatorul a făcut mărturii sfâșietoare: „Trist și strivit de viață, dar respir”

Mircea Solcanu trăiește de pe o zi pe alta de când a fost diagnosticat cu cancer la cap. Prezentatorul a făcut mărturii sfâșietoare: „Trist și strivit de viață, dar respir”

Mircea Solcanu trăiește de pe o zi pe alta de când a fost diagnosticat cu cancer la cap. Prezentatorul a făcut mărturii sfâșietoare despre starea sa actuală de sănătate, dar și chinul vieții de zi cu zi!

Mircea Solcanu: „Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă”

Mircea Solcanu trece prin cea mai grea perioadă din viața lui și a făcut mărturii tragice, la 9 ani după ce a fost diagnosticat cu o boală cumplită, cancer la cap. După ce și-a încheiat cariera în televiziune, în anul 2014, fostul prezentator TV s-a reîntors în orașul natal, Constanța. Acestra face facultatea și trăiește de pe o zi pe alta, dintr-o pensie de sub 800 de lei. Fostul prezentator TV a făcut mărturii sfâșietoare și a povestit cu sufletul deschis cum se dimte de când și-a pierdut total auzul la urechea dreaptă și parțial la urechea stângă, în proporție de 70% din cauza tumorii pe care o are:

„Trist și nervos și strivit de viață, dar respir. (…) Slavă Domnului, binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă”, a spus Mircea Solcanu pentru ciao.ro.

Mircea Solcanu trăiește de pe o zi pe alta de când a fost diagnosticat cu cancer la cap, având o pensie mai mică de 800 de lei. Fostul om de televiziune a mai povestit că în prezent scrie la lucrarea de licență, învață poezii și își pregătește întreg momentul pe care îl va susține la examenul de licență, deoarece în primele luni ale verii va termina facultatea pe care a ales să o urmeze.

Mircea Solcanu a fost diagnosticat cu cancer la cap în urmă cu 9 ani

Mircea Solcanu a fost diagnosticat cu cancer la cap în urmă cu 9 ani și a povestit că de atunci se confruntă cu dureri năucitoare, stări nervoase, motiv pentru care a fost deseori la neurolog:

„Se mărește din nou tumora de la creier. Am dureri mai mari, mai mici. Nu trec repede, îmi provoacă stări nervoase, uneori furie, mai iau câte un paracetamol… Nu am avut timp să merg la neurolog, ar trebui să ajung la București. Am suferit de pierderea auzului total la o ureche și de 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd”, spunea Mircea Solcanu pentru ego.ro în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: