Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Solcanu trăiește o adevărată dramă: ”Tumoarea de la creier mi-a spart timpanul”

Mircea Solcanu trăiește o adevărată dramă: ”Tumoarea de la creier mi-a spart timpanul”

GALERIE FOTO (5) Mircea Solcanu trăiește o adevărată dramă

Mircea Solcanu trăiește o adevărată dramă. Fostul prezentator TV a trecut prin momente grave în urmă cu opt ani, iar acum se luptă cu probleme de sănătate. Acesta a dispărut definitiv din lumina reflectoarelor și se descurcă cu o pensie de handicap. Mircea a rămas aproape surd din cauza unei tumori la creier.

Mircea Solcanu trăiește o adevărată dramă: ”Tumoarea de la creier mi-a spart timpanul”

Mircea Solcanu părăsea televiziunea în urmă cu opt ani și a luat-o pe alt drum. Fostul prezentator Tv a fost extrem de apreciat și modera emisiunea „Poveștiri de noapte” de la Acasă TV de mai bine de 10 ani. Acesta s-a retras din mediul public, doar pe Instagram mai e activ, acolo unde mai postează imagini sau diverse mesaje. Mircea și-a schimbat și look-ul, acum are părul lung și barbă. În vârstă de 44 de ani, vedeta s-a stabilit la Constanța, acolo unde deține o mică afacere. În urmă cu câțiva ani, acesta a avut și o plajă în administrare, iar acum mai are un mic spațiu comercial, la partenerul unui bloc.

În prezent, Mircea a declarat că încearcă să se descurce mai bine, având în vedere că în trecut a avut parte de o experiență dificilă, dar din care a ieșit învingător. Mircea s-a luptat cu o tumoare pe creier, în urma căruia a rămas fără auz la o ureche. Recent, fostul prezentatorul tv a declarat că se luptă să ducă o viață bună și recunoaște că se simte bine atunci când oamenii îl recunosc. „M-am reîntors la Constanța care e orașul meu natal, mi-am lăsat părul lung, l-am mai tăiat de curând. Însă oamenii cred că îmi recunosc ochii și vocea, deși nu îmi mai doresc. Singurul lucru care contează este că atunci când oamenii mă recunosc, zâmbesc, iar asta îmi este suficient. Trăiesc într-un oraș și o țară cu tristețea în ADN. Iar faptul că ei zâmbesc când mă văd e mica mea victorie din ziua respectivă”, a spus Mircea pentru click.ro.

Mircea Solcanu, operație dificilă pe creier

În 2012, Mircea Solcanu s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, având o tumoare pe creier. Acesta a fost supus unei intervenții dificile, în urma căruia nu mai aude cu o ureche. Deși acum este bine, fostul prezentator a spus că tumoarea i-a spart timpanul la urechea dreaptă, motiv pentru care a rămas fără auz. „Slavă Domnului, binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă„, a mai spus Mircea Solcanu.

De asemenea, Mircea a trecut printr-un moment dificil anul trecut. Câinele i-a fost furat, iar din această cauză a suferit un șoc. Mircea a început să aibă probleme cu auzul la urechea stângă. „Da, din cauza unui șoc provocat de furtul câinelui anul trecut mi-a scăzut auzul și la urechea stângă.Îmi lipsesc unele locuri și unii oameni, în rest nu prea. Iar întâmplarea cu furtul câinelui anul trecut s-a petrecut la București, fapt care mi-a lăsat un gust amar”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: