Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie are Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV este pensionat pe caz de boală

Ce pensie are Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV este pensionat pe caz de boală

GALERIE FOTO (5) Ce pensie are Mircea Solcanu.

Ce pensie are Mircea Solcanu. Fostul prezentator tv a trecut prin momente dificile în 2012. Mircea Solcanu a suferit o intervenție chirurgicală pe creier. Vedeta TV primește lunar o pensie de handicap, după ce a rămas fără auz la o ureche și 70% la cealaltă.

Ce pensie are Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV este pensionat pe caz de boală

Mircea Solcanu a prezentat mai multe emisiuni tv, alături de Cabral sau Cristina Șișcanu. În 2012, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul creierului. Fostul asistent TV trăiește în prezent în Constanța, dintr-o pensie de handicap. Solcanu a declarat că se confruntă cu mari probleme cu auzul după operația de înlăturare a tumorii pe care a făcut-o în 2012. De asemenea, Mircea Solcanu este la facultatea de Actorie și abia așteaptă să termine și să activeze pe scenă.

Potrivit statisticilor, trebuia să se termine şi efectul operaţiei, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operaţii. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche şi 70% la cealaltă De şapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri şi oameni buni, deci nicio oprelişte. Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd. Sunt în anul 2. Sincer, abia aştept să termin facultatea. Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viaţa pentru mine. Facultatea asta a fost şi un fel de penitenţă, în care am învăţat nespus de multe lucruri”, a spus Solcanu în urmă cu ceva timp.

Mircea Solcanu, pensie de 2.000 de lei

Ministrul Muncii le-a promis ajutor financiar românilor cu pensii mai mici de 1.600 de lei, și se pare că s-a ținut de cuvânt. De ajutor financiar a beneficiat și Mircea Solcanu, pensionat pe caz de boală. Acesta a primit în luna ianuarie o pensie de 2.000 de lei, în locul celor 760 de lei pe care îi primea de obicei. „Ieri am primit banii. O să păstrez talonul. Pentru cei cu pensiile mici, este un mare ajutor. Din păcate, e doar pentru luna ianuarie suma asta. Păi, făceam petrecere, dacă rămânea așa tot anul. După 3 ani în care nu am luat bursă, ci pensie, acum pensia mea a „bătut” luna asta bursele pe care le iau colegii mei de facultate, la Actorie. Eu am o pensie de 760 de lei, acum am luat 2.000 de lei. Dacă rămânea așa, de 2.000 de lei, eram „like a boss”. Dar, de la 760 de lei, când primesc de obicei, la 2.000 de lei, cât am primit ieri, e un șoc pentru oricine”.

Vedeta de televiziune și-a pierdut locul de muncă după ce a criticat părinții lui Ionuț Anghel, copilul care a fost sfâșiat de o haită de maidanezi, în 2013. Acesta a acuzat familia copilului că au profitat de tragicul incidnet pentru a câștiga bani. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, a spus atunci fostul prezentator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: