Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Mircea Solcanu de la ”Poveștiri adevărate?” Fostul prezentator are probleme cu banii și legea

Îți amintești de Mircea Solcanu de la ”Poveștiri adevărate?” Fostul prezentator are probleme cu banii și legea

Mircea Solcanu

În urmă cu câțiva ani, Mircea Solcanu era unul dintre cei mai de succes prezentatori TV, alături de Cabral. Cei doi aduceau zâmbete pe chipul telespectatorilor prin emisiunea lor, ”Poveștiri adevărate”. Timpul a căpătat, însă, o întorsătură, iar în timp ce Cabral încă se mai bucură de lumina reflectoarelor, Mircea Solcanu a intrat într-un con de umbră, îngropat în datorii și probleme cu legea, chiar! 

Îți amintești de Mircea Solcanu de la ”Poveștiri adevărate?” Fostul prezentator are probleme cu banii și legea

Mircea Solcanu (44 ani), fostul prezentator al emisiunii ”Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV, a dispărut de opt ani din lumina reflectoarelor. Acum locuiește în Constanța, acolo unde s-a născut de altfel, și nu ar avea o viață prea bună. Totodată, Mircea Solcanu este schimbat și fizic, având părul lung.

Potrivit Fanatik, Mircea Solcanu a ajuns să aibă proces cu un furnizor de energie electrică, pentru că nu și-ar fi plătit mai multe facturi. El are calitatea de pârât în dosarul de judecată, în care este acuzat că timp de trei luni nu și-a achitat plata la lumină. Mai mult, furnizorul de energie electrică a obținut executarea silită a acestuia pentru a-și plăti datoriile. În caz contrar, dacă Mircea Solcanu va pierde procesul, care încă nu a fost finalizat, el va rămâne fără lumină și fără banii pe care trebuie să-i datoreze. Aceeași sursă menționează că Mircea Solcanu nu ar fi pentru prima oară într-o astel de situație.

De ce nu mai este prezentator Mircea Solcanu

Mircea Solcanu și-a pierdut funcția după ce a făcut o remarcă deranjantă la adresa părinţilor băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel. Mircea Solcanu i-a acuzat pe părinți de faptul că merg la emisiuni TV pentru a câștiga bani: „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, a spus la vremea respectivă Solcanu și apoi a fost demis.

Mircea Solcanu, fostul prezentator, e aproape surd. Ce pensie de handicap primește lunar de la stat | Vedete | Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine

După ce a fost concediat, Mircea Solcanu s-a retras la Constanța, unde și-a deschis o mică afacere, dar a administrat și o plajă. Acum, însă, ar mai avea doar un spațiu comercial la parterul unui bloc și se implică în acțiuni de voluntariat pentru animale. De asemenea, Mircea Solcanu este și student la cei 44 de ani. El urmează Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, la secția „artele spectacolului – actorie”.

Mircea Solcanu şi-a împlinit visul. Unde s-a retras fosta vedetă PRO TV – Evenimentul Zilei

Foto: Așa arată Mircea Solcanu acum

Mircea Solcanu, operat pe creier

Înainte de a fi concediat, Mircea Solcanu a fost operat pe creier, pentru că i s-a depistat o tumoare. Se întâmpla în anul 2012, iar Mircea Solcanu a mers la o clinică din Viena pentru intervenția dificilă. În urma operației, însă, Mircea Solcanu s-a ales cu probleme de auz.

”Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște.Despre acest lucru prefer să nu vorbesc, e o taină.”, a spus el într-un interviu pentru playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: