Redactia.ro
Home » Monden » Care este starea de sănătate a lui Mircea Solcanu! Fostul prezentator a rămas cu sechele grave după operația pe creier

Care este starea de sănătate a lui Mircea Solcanu! Fostul prezentator a rămas cu sechele grave după operația pe creier

GALERIE FOTO (2) Care este starea de sănătate a lui Mircea Solcanu! Fostul prezentator a rămas cu sechele grave după operația pe creier

Mircea Solcanu a dispărut din showbiz în urmă cu mai mulți ani, asta după ce declarațiile sale controversate privind orientarea sa sexuală a dus la concedierea lui imediată. Acum, vedeta se află în orașul natal, Constanța, și se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. 

Care este starea de sănătate a lui Mircea Solcanu! Fostul prezentator a rămas cu sechele grave după operația pe creier

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni din televiziune, prezentând alături de Cabral una dintre cele mai urmărite emisiuni la vremea aceea. După declarațiile controversate făcute de vedetă, acesta a fost dat afară și nu a mai reușit nicidoată să revină în televiziune, ajungând să se refugieze Constanța.

Nu a mai durat mult și a aflat că suferă de o boală cumplită. Mai exact, fostul prezentator a mers la Viena unde a fost operat de tumora la creier ce îi punea viața în pericol. Deși a fost fericit că a scăpat cu viață, medicii l-au avertizat că boala poate recidiva după o anumită peiroadă, iar acel timp s-a cam terminat.

”Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște”, a declarat pentru impact.ro fostul prezentator tv.

Care este starea de sănătate a lui Mircea Solcanu! Fostul prezentator a rămas cu sechele grave după operația pe creier

Cu ce se ocupă acum Mircea Solcanu

În presă s-a tot vorbit despre situația lui materială, și după ce sa speculat că vedetă tv ar avea în posesie propria afacere sau că administrează o plajă, se pare că acesta trăiește din pensia de handicap de nici 900 de lei, primind din când în când și ajutor din partea mamei sale care beneficiază de aproximativ aceeași sumă de bani din pensie. Totuși, Mircea Solcanu este student la Actorie în Constanța, dar nu se aștepată să devină actor, ci doar a vrut să experimnteze cât mai multe domenii pentru a știi ce i se potrivește cel mai bine.

”Sincer, abia aștept să termin facultatea. Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viața pentru mine. Facultatea asta a fost și un fel de penitență, în care am învățat nespus de multe lucruri. Până acum am trecut prin ”Moromeții”, ”Livada cu vișini”, Cehov, Caragiale sau Gorki. Nu mă văd în niciun rol. Cred că niște regizori sau directori de casting ar trebui să vadă asta. Sunt foarte sever în ceea ce mă privește și, sincer, nu mă văd, uneori doar mă mai ascult”, a declarat Mircea Solcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: