Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mireasa nu vrea ca tatăl ei în scaun cu rotile să o conducă la altar până când îl vede la televizor. Ce a urmat a emoționat o țară întreagă

Mireasa nu vrea ca tatăl ei în scaun cu rotile să o conducă la altar până când îl vede la televizor. Ce a urmat a emoționat o țară întreagă

O femeie nu vrea ca tatăl ei să o conducă la altar pentru că se simte jenată de scaunul lui cu rotile. Cu toate acestea, când îl vede la televizor cu câteva zile înainte de nuntă, regretă decizia și se răzgândește.

Când mama Lisei Terrell a murit, pe când ea avea doar doi ani, tatăl ei, Edward, a preluat responsabilitatea creșterii ei. Caroline Terrell a murit într-un uragan teribil care a lovit orașul lor cu ani în urmă, demolând casa și lăsându-l pe Edward în scaun cu rotile din cauza unei răni grave.

Cu toate acestea, nimic nu l-a împiedicat pe Edward să o crească pe Lisa cu dragoste și să-i ofere tot ce era mai bun. Era un jurnalist cunoscut și a început să lucreze de la distanță după accident pentru a-și întreține familia. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor din viața Lisei nu știau că avea un tată până când acesta i-a făcut o vizită surpriză la școală într-o zi.

Lisa le spusese întotdeauna prietenilor ei că tatăl său era prea ocupat pentru a petrece timp cu ea, motiv pentru care nu participa la evenimentele școlare sau la întâlnirile cu părinții. Însă, în realitate, invitațiile nu ajungeau niciodată la Edward, deoarece Lisa era jenată de el și nu voia ca prietenii ei să-l vadă. Îl adora când era mică, dar pe măsură ce a crescut, imaginea tatălui ei în scaun cu rotile o rușina și îi afecta relația cu el.

Cu toate acestea, Edward nu și-a abandonat niciodată responsabilitățile. A fost mereu acolo pentru fiica sa și a economisit suficient pentru a o trimite la o universitate de top.

Pe de altă parte, Lisa nu îl dorea aproape. De fapt, când și-a întâlnit iubitul, Harrison, la universitate și au decis să se căsătorească după absolvire, ea nu dorea ca Edward să fie prezent la nuntă. Așa că s-a panicat când Harrison i-a cerut să-l invite pe Edward la cină la părinții lui. Părinții lui Harrison erau bogați și făceau parte din înalta societate. Ce ar fi gândit ei dacă ar vedea un bărbat în vârstă, într-un scaun cu rotile, în casa lor? Gândul acesta o făcea pe Lisa să se simtă rușinată.

Totuși, având în vedere entuziasmul lui Harrison de a-l invita pe Edward la cină, Lisa și-a dat seama că de data aceasta nu putea evita situația. Așa că a trebuit să-și afișeze un zâmbet fals și să-i spună că va vedea dacă Edward este liber. Când Lisa i-a spus lui Edward despre invitație, el era mai mult decât disponibil. Era încântat pentru Lisa, că a găsit pe cineva care o adoră.

În seara cinei, Edward s-a îmbrăcat frumos în costum, iar familia lui Harrison l-a primit cu căldură. Părinții tânărului au fost impresionați că Edward și-a crescut singur fiica. În plus, Edward avea un simț al umorului deosebit, iar toată lumea s-a simțit bine la cină. Toată lumea, cu excepția Lisei, al cărei chip se înroșise de rușine pe tot parcursul serii, pentru că bărbatul în scaun cu rotile era tatăl ei…

Cu câteva săptămâni înainte de nuntă, Lisa a luat o decizie. L-a confruntat pe Edward într-o seară la cină și i-a spus că nu va fi pe lista invitaților.

„Tată, voiam să-ți vorbesc despre nuntă,” a început ea, uitându-se la farfuria ei și amestecând furculița prin spaghete.

„Da? Ce anume e, draga mea?” a întrebat Edward. „E ceva ce te deranjează legat de nuntă, cheltuielile? Dacă e așa, am niște obligațiuni pe care le-am păstrat pentru tine…” „Nu, tată! Doar că,” Lisa s-a oprit o clipă, „Harrison și cu mine intenționăm să ținem nunta aici, în New York, dar problema e că o vom organiza la unul dintre cele mai mari hoteluri din oraș și… m-am gândit că ar fi mai bine să nu participi. Știi, vor fi prea mulți invitați!” Zâmbetul lui Edward a dispărut în timp ce o privea pe Lisa, fără cuvinte. „Nu înțeleg… Care e problema?”

Lisa a oftat și l-a privit direct. „Uite, tată, e doar că… Invitații vor fi exclusivi, oameni de afaceri și persoane de rang înalt. Imaginează-ți un bărbat în scaun cu rotile care își conduce fiica la altar în fața lor… Nu știu… e pur și simplu ciudat.” „Un bărbat în scaun cu rotile e ciudat?” Ochii lui Edward s-au umplut de lacrimi. Nu-i venea să creadă că Lisa îl elimina indirect de pe lista invitaților la nuntă. Dar a înțeles aluzia și a forțat un zâmbet, ascunzându-și lacrimile.

Lacrimi si suspine

„Asta e? Oh, ai dreptate! La urma urmei, vârsta asta mă ajunge din urmă,” a spus el, încercând să râdă. „Poate că nu sunt în stare să fac față unei adunări atât de mari. E în regulă, e în regulă!” „Mulțumesc că înțelegi, tată,” a spus Lisa sec și s-a retras în camera ei. Înainte de a-l respinge pe Edward, nu s-a gândit nicio clipă la toți anii de dragoste și grijă pe care i-a oferit-o, dar în cele din urmă a regretat.

Câteva zile mai târziu, urmărea o emisiune intitulată „Eroii Americii” la televizor când prezentatorul a anunțat numele lui Edward. Era confuză în timp ce se uita la televizor și îl vedea pe tatăl ei stând alături de gazdă.

Curând, camera s-a concentrat pe un ecran care afișa imagini cu Edward în scaunul cu rotile și uraganul care lovise orașul cu ani în urmă. Se dovedise a fi unul dintre jurnaliștii curajoși care reușiseră să-și salveze familia și să-și ajute vecinii în timpul dezastrului.

Edward avea o expresie solemnă în timp ce povestea întreaga întâmplare despre cum a reușit să-i ajute pe oameni, în special familia sa. „Nu voi uita niciodată acea zi. A fost groaznic… am pierdut practic totul,” a explicat el. „Soția mea a murit în accident, iar fiica mea avea doar doi ani la acea vreme. Pe măsură ce resturile cădeau în jurul nostru, am văzut-o pe fiica mea stând chiar acolo… sub locul în care acestea se prăbușeau.

„Am mers să o salvez și am luat-o în brațe, dar în timp ce fugeam, o secțiune mare din tavan s-a crăpat și s-a prăbușit pe spatele meu, provocând o leziune a coloanei vertebrale care m-a împiedicat să mai merg.”

Gura Lisei s-a deschis de uimire, iar lacrimile i s-au umplut în ochi când a auzit asta. „Tata m-a salvat?” era șocată.

„A fost greu pentru mine,” a continuat Edward. „Dar, știți, nu poți evita destinul. Așa că mi-am adunat curajul, știind că nu puteam să renunț la viață, mai ales pentru că știam că am o fiică ce depinde de tatăl ei.”

Lisa era complet rușinată de ea însăși în acel moment. A plâns după interviul lui Edward, blestemându-se că a fost o fiică îngrozitoare și a decis să-și repare greșeala.

Așa că, în ziua nunții, ea a mers la altar cu Edward, dar înainte de începerea ceremoniei, a simțit nevoia să spună ceva FOARTE important oaspeților… Pe măsură ce a luat microfonul lângă altar, s-a apropiat de Edward, care stătea printre invitați, a căzut în genunchi și l-a îmbrățișat. „Știu că aceasta este una dintre cele mai importante zile din viața mea și am așteptat-o atât de mult!” a plâns, ținându-i mâinile în ale ei. „Dar nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil dacă tatăl meu nu ar fi fost alături de mine.”

„De când a murit mama, nu l-am auzit niciodată pe tata spunând cât de greu i-a fost să mă crească singur. A avut zile dificile, dar nu mi-a arătat niciodată nici măcar un indiciu despre asta. Dar ce am făcut eu? Eram pe cale să-l scot de pe lista de invitați pentru că mi-era rușine de faptul că era într-un scaun cu rotile. Da, asta e adevărul!”

„Dacă aș fi știut că tata este în scaunul cu rotile pentru că și-a rănit spatele în timp ce mă salva, nu aș fi făcut niciodată așa ceva. Am fost groaznică cu omul care mă iubește cel mai mult!” „Aș dori să-mi cer scuze în fața tuturor astăzi. Îmi cer scuze că am fost cea mai rea fiică pentru tine, tată,” a spus, privindu-l în ochi. „Poți să mă urăști pentru tot restul vieții mele. Îmi pare rău.” Edward nu se aștepta ca Lisa să-și recunoască greșeala în public. Era surprins, dar în același timp copleșit de emoții văzându-și fiica realizându-și eroarea, așa că a iertat-o.

„Oh, vino aici,” a plâns el, îmbrățișând-o. „Toată lumea face greșeli,” a spus. „Dar dacă le recunoști și încerci să le îndrepți, meriți să fii iertat.”

Toată lumea a fost emoționată până la lacrimi și a aplaudat reuniunea emoționantă.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: