Redactia.ro
Home » Homepage » Mirel Dragomir a rupt unul dintre cuțitele pe care le-a folosit ca s-o ucidă pe tânăra studentă. Agresorul și-ar fi premeditat fapta

Mirel Dragomir a rupt unul dintre cuțitele pe care le-a folosit ca s-o ucidă pe tânăra studentă. Agresorul și-ar fi premeditat fapta

Cum a fost ucisă Andreea Morega?!

Detalii cutremurătoare au fost dezvăluite în ancheta privind crima care a îngrozit orașul Timișoara, în care tânăra Andreea a fost victima unui act de violență extremă din partea partenerului ei, Mirel. Conform informațiilor obținute de gândul.ro, anchetatorii au descoperit probe care sugerează că Mirel și-ar fi premeditat gestul criminal, acesta fiind departe de a fi un impuls spontan.

Ce au găsit anchetatorii în apartamentul în care a avut loc crima

La locul crimei, procurorii au găsit un rucsac lăsat în grabă, conținând obiecte ce arată o pregătire minuțioasă a actului. În rucsac se aflau două cuțite, unul cu lama de 13 centimetri și altul de 9 centimetri, două perechi de mănuși din latex și un servețel impregnat cu sânge. Pe lângă acestea, o cutie plină cu dezinfectant a fost descoperită în apropiere, ceea ce sugerează încercări de a șterge urmele crimei.

Din tragedia relatată reiese că Mirel a folosit inițial un cuțit, al cărui mâner din plastic s-a rupt în timpul atacului, semn că violența gestului a fost extremă. Ulterior, a continuat agresiunea cu un alt cuțit, cu mâner de lemn, finalizând astfel crima.

După ce a comis crima, Mirel a plecat liniștit la părinții săi fără a da nimic de înțeles. Acesta a încercat să-și șteargă urmele și i-a acoperit fața tinerei cu părul.

Cum a fost găsită Andreea Morega

Descoperirea corpului neînsuflețit al Andreei a fost făcută de sora lui Mirel și o prietenă a acesteia, care inițial au crezut că tânăra doarme. Șocul a fost imens când au realizat că Andreea era, de fapt, acoperită de sânge și fără viață.

Preparativele pentru ceremonia de înmormântare a Andreei sunt în curs, cu familia și comunitatea îndurerate pregătindu-se să o conducă pe ultimul drum. Andreea a fost adusă în județul Gorj, de unde era originară, îmbrăcată în rochie de mireasă și așezată într-un sicriu alb, simbol al purității și al visurilor neîmplinite. Sute de oameni, impresionați de tragedie și dornici să-și exprime compasiunea, au anunțat că vor participa la înmormântare.

Familia Andreei, devastată de durere, încearcă să găsească puterea de a face față acestei pierderi inimaginabile. Mama tinerei a fost atât de afectată încât a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe măsură ce ancheta avansează, comunitatea așteaptă răspunsuri și dreptate pentru Andreea, al cărei vis de a deveni medic a fost brutal întrerupt. Tragedia lasă în urmă întrebări despre motivele care stau la baza unui asemenea gest și despre semnalele care ar putea preveni astfel de acte de violență în viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: