Redactia.ro
Home » Știri » Mirel Rădoi are gusturi scumpe! Ceasul fostului selecționer costă cât o garsonieră

Mirel Rădoi are gusturi scumpe! Ceasul fostului selecționer costă cât o garsonieră

GALERIE FOTO (2) Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, are o carieră impresionantă și nu duce grija zilei de mâine. A muncit mult, iar răsplata financiară este pe măsură. Așa se face că acum își permite să poarte un ceas care valorează aproape cât o garsonieră. Iată despre ce bijuterie este vorba!

Mirel Rădoi este un bărbat elegant, care pune preț pe aparițiile sale. Nu de puține ori l-am putut vedea îmbrăcat la patru ace. Nici la capitolul accesorii nu stă deloc rău dacă ne gândim că a scos din conturi zeci de mii de euro pentru un ceas pe care nu multă lume și l-ar permite. Mirel Rădoi este posesorul unui ceas ediție limitată. Doar 1000 de astfel de exemplare existând în lume.

 

Mirel Rădoi nu se uită la bani atunci când vine vorba despre capricii

Este vorba despre un ceas marca Audemars Piguet, modelul fiind Royal Oak Offshore Survivor Chronograph. Brandul respectiv a luat naștere în Elveția, în 1875. Pentru a-și satisface acest capricu Mirel Rădoi a scos din buzunare nici mai mult, nici mai puțin de 35.000 de dolari!

Este un lucru știut faptul că Mirel Rădoi are un apetit dezvoltat pentru achizițiile de lux? O dovadă? Mirel are un bolid marca Mercedes care a costat 450.000 de euro. Asta da opulență!

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi are gusturi scumpeMImre

Palmaresul lui Mirel Rădoi

Mirel Matei Rădoi are în palmares trei trofee (situația din 2008) de campion al României câștigate cu Steaua București respectiv FCSB, pentru care a activat și căpitan de echipă, și cu care a jucat în Liga Campionilor UEFA și în semifinalele Cupei UEFA. Ca membru al echipei naționale a României, a participat la Campionatul European din anul 2008.

Mirel Rădoi a început să joace fotbal la vârsta de 8 ani; la început pe postul de portar, apoi ca fundaș. Prima echipă din cariera sa a fost FC Drobeta Turnu-Severin, din orașul natal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: