Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida a răbufnit în direct. Prezentatoarea Tv a dat-o afară pe Amalia Bellantoni din platoul Acces Direct

Mirela Vaida a răbufnit în direct. Prezentatoarea Tv a dat-o afară pe Amalia Bellantoni din platoul Acces Direct

Mirela Vaida a răbufnit în direct.

Mirela Vaida a răbufnit în direct. Prezentatoarea Tv nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Amalia Bellantoni. Invitată în platoul Acces Direct, Sicilianca și-a spus părerea asupra unui caz social, iar acest lucru a scos-o din sărite pe Mirela Vaida.

Mirela Vaida a răbufnit în direct. Prezentatoarea Tv a dat-o afară pe Amalia Bellantoni din platoul Acces Direct

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni s-au certat în direct, în cadrul emisiunii Acces Direct. Amalia Bellantoni a venit ca invitată în emisiunea Mirelei Vaida. Aceasta și-a dat cu părerea despre cazul prezentat în emisiune, dar acest lucru a deranjat-o pe Mirela, care a răbufnit. În platoul emisiunii a venit o femeie a cărui nepot a murit, iar singura nepoată de numai opt luni este internată în spital, dar nu poate să o viziteze. Fiica femeii a plecat de acasă și nu vrea să mai audă de copiii ei, ci vrea să se concentreze pe noua relație amoroasă.

Prezentatoarea Tv s-a declarat emoționată de cazul femeii din platou. Cu toate astea, Mirela s-a declarat deranjată de invitata sa, Amalia Bellantoni care o întrerupea constant. Ulterior, cele două au avut păreri diferite în ceea ce privește cazul, dar tonul ridicat al blondinei a determinat-o pe Mirela Vaida să ia atitudine.

Deci nu mai pot cu Amalia. Deci nu mai pot cu Amalia, doamnelor și domnilor, să o oprească cineva. Băi, Amalia, nu e despre tandrețe, e despre trei copii bolnavi. Dar oprește-te o dată, că ne-ai căpiat, cu tandrețea ta, fratele meu. Dar te rog să nu mai… Pot să vorbesc și eu, să nu țipi, te rog, peste mine?! Nu mai pot nici eu, am ajuns la limită.(…) Zici că ai fix, fratele meu, zici că ai fix. O întrebi cum e tandrețea cu bărba-su. Deci ori ies eu, ori iese ea, că eu înnebunesc. Sorine, nu râde. Nu ai cum, ea o arde cu tandrețea, eventual îi aducea soțul flori?! Nu, deci înnebunesc!”, a spus Mirela Vaida.

Amalia Bellantoni a părăsit platoul Acces Direct

Enervată de invitata sa, Mirela Vaida a insistat ca Amalia Bellantoni să părăsească emisiunea, pentru a putea continua dialogul cu invitata sa. În cele din urmă, blondina a părăsit platoul Acces Direct. „N-am acuzat pe nimeni, vorbim despre relația mamă-copil. Amalia, ies eu în pauză sau ieși tu?! Poți să pleci un pic mai devreme, te rog eu, că vreau să vorbesc cu verișoara Angelei despre ea și despre copii”, i-a mai spus prezentatoarea TV.

Nu este prima dată când cele două au opinii diferite. În urmă cu câteva săptămâni, Mirela Vaida a pus-o la punct pe Amalia Bellantoni. După ce invitata sa și-a dat cu părerea asupra unui caz social prezentat în emisiunea, moderatoarea s-a declarat dezamăgită de percepțiile Amaliei și de viziunea ei asupra relațiilor amoroase. Suntem egali la muncă. ”Auzi, Amalia, amore al tău nu îți iese din cuvânt nici de aici până colo și tu îmi spui mie că bărbatului dacă nu îi dai îți pleacă de acasă… Pe bune?!?! Hai că nu mai pot, mă ia cu tremuratul”, a spus Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: