Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida a răbufnit la adresa Biancăi Drăgușanu: „Nu se face așa“

Mirela Vaida a răbufnit la adresa Biancăi Drăgușanu: „Nu se face așa“

Mirela Vaida a răbufnit la adresa Biancăi Drăgușanu: „Nu se face așa“

Bianca Drăgușanu ține prima pagină a tabloidelor. Blondina a provocat un scandal de zile mari în care a lovit mai multe persoane. Totul s-a petrecut la un eveniment organizat de iubitul său, Gabi Bădălău.

În urmă cu câteva seri, Bianca Drăgușanu a apărut neinvitată la petrecerea burlacilor pe care Gabi Bădălău a organizat-o pentru Florin Salam. Blondina și-ar fi făcut apariția pentru că ar fi aflat că anumite domnișoare participau la petrecere și se distrau alături de bărbați.

Se pare că, acum victimele conflictului au început să vorbească despre ce s-a întâmplat. Una dintre tinere a mărturisit pentru Spynews că au fost lovite fără milă cu o bâtă de baseball. Ea are acum corpul plin de vânătăi, capul spart și urmează să depună o plângere la Poliție împotriva Biancăi Drăgușanu, pentru că vrea să i se facă dreptate.

Mirela Vaida a răbufnit la adresa Biancăi Drăgușanu: „Nu se face așa“

De joia trecută, acest scandal ține primele pagini ale ziarelor mondene de la noi din țară. La petrecerea respectivă, Gabi Bădălău ar fi invitat mai multe domnișoare misterioase. Nici Florin Salam „nu a scăpat“, căci Roxana Dobre a aflat și ea imediat ce s-a întâmplat.

Mirela Vaida a aflat și ea despre acest scandal. Prezentatoarea TV a ținut să transmită un mesaj public pentru blondină.

Pe lângă faptul că Mirela Vaida este de părere că în nicio situație violența nu-și are rostul, ea mai spune că aceste acte nu îi fac cinste unei femei, nici măcar când află că este victima infidelității.
Mai mult decât atât, moderatoare a declarat că o femeie care își cunoaște valoarea nu apelează niciodată, în niciun caz, la astfel de gesturi care ar putea să o coste scump.

Totodată, ea îi atrage atenția Biancăi și spune că în orice situație ar fi pusă, de oricine, ar trebui să-și analizeze mai bine reacțiile, având în vedere că acasă o așteaptă o fetiță.

”Care este statutul Biancăi Drăgușanu în relația cu el, care nici măcar nu a divorțat? Deci dacă este adevărat că el avea acel apartament, înseamnă că apartamentul ăla este al lui. Oricine vine, din punctul meu de vedere, neinvitat, poate avea o plângere penală. Din punctul meu de vedere, o femeie este aici, mai ales când își știe valoarea. Te duci să dai cu bâta în alea, păi tu ești la mintea lor?! Nu se face așa, că ai copil acasă“, a spus Mirela Vaida, în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: