Redactia.ro
Home » TV » Mirela Vaida, despre afecțiunea rară de care suferă copiii ei: “Încă de la naștere, ne-am luptat”

Mirela Vaida, despre afecțiunea rară de care suferă copiii ei: “Încă de la naștere, ne-am luptat”

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Și nu doar că are o carieră de succes, ci și o familie extrem de frumoasă.

Mirela Vaida are trei copii superbi, cu care se poate mândri oricând. Însă nu totul este atât de roz. Cele trei minuni ale vedetei Tv au fost diagnosticați cu o afecțiune rară, care i-a dat multe bătăi de cap prezentatoarei de la Acces Direct.

Sunt momente în care pielea celor mici este atât de uscată încât apar răni! Vedeta Antena 1 a vorbit pe larg despre această problemă de sănătate.

Mirela Vaida, despre afecțiunea rară de care suferă copiii ei

De mici, cei trei copii ai Mirelei Vaida au fost diagnosticați cu o problemă la nivelul pielii, destul de gravă pentru oricine. Se pare că toți au avut dificultăți încă de la naștere și există momente când apar chiar și răni.

Vedeta Tv a recunoscut că la început s-a speriat de această problemă, despre care nu știa prea multe. Mai târziu a descoperit cum poate să îi ajute pe cei mici

„ Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez’, a explicat Mirela Vaida.

Ce este dermatita atopică la copii

Dermatita atopică este o o afecțiune inflamatorie, care este cunoscută și ca eczemă. Este cea mai frecventă boală cronică de piele din perioada copilăriei. În peste 50% dintre cazuri această afecțiune debutul în primul an de viata, si in peste 85% dintre cazuri pana la varsta de 5 ani.

Se amelioreze odată cu vârsta, iar copiii peste 10 ani care prezinta dermatita atopica au, de obicei, si alte afectiuni alergice asociate. Dermatita atopica poate afecta si adultii, dar procentul este de doar 1-3%.

Și cu toate că există tratamente de ameliorare, eczema are tendința de a reapărea periodic.

În general, dermatita atopică se manifestă prin uscarea și înroșirea pielii, însotită de senzație de mancarime. Netratata, pielea devine iritata, se inflameaza si pot aparea infecții cutanate. La copii, dermatita atopică prezintă simptome variabile, în funcție de vârsta la care apare.

Mirela Vaida, despre o nouă sarcină

Mirela Vaida are deja trei copii, se pare că vedeta Tv și-ar dori să devină mamă și pentru a patra oară. Prezentatoarea de la Acces Direct a declarat că momentan nu are în plan să aducă încă un copil pe lume, dar ar fi extrem de fericită, dacă s-ar mai întâmpla să rămână însărcinată.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi.”, a adăugat ea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: