Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct. Anunțul l-a făcut chiar îndrăgita prezentatoare

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct. Anunțul l-a făcut chiar îndrăgita prezentatoare

Reteta de cozonac moldovenesc a Mirelei Vaida

Mirela Vaida urmează să fie înlocuită de la Acces Direct. Anunțul l-a făcut chiar îndrăgita prezentatoare.

Mirela Vaida a făcut anunțul, la o săptămână după ce a fost atacată cu bolovanul în platoul Acces Direct, tot incidentul având loc în direct, la TV.

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct

Moderatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a făcut anunțul că va fi înlocuită săptămâna următoare. Îndrăgita vedetă nu va fi prezentă în cadrul showului de la Antena 1 deoarece are un motiv întemeiat, dar emisiunea Acces Direct va continua.

Aceasta a mărturisit că luni se va filma semifinala de la Te cunosc de undeva, acolo e concurentă, însă emisiunea va continua. Precum s-a mai întâmplat și în urmă cu doar câteva ediții, Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct de către Emilia Ghinescu, cunoscuta cântăreață de muzică populară.

Prezentatoarea TV a ținut să le mai spună fanilor că de marți se întoarce la muncă și va fi din nou pe platourile Acces Direct.

”Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct.”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, atacată în direct, în platoul Acces Direct

Chiar vinerea trecută, Mirela Vaida a fost victim unei agresiunii în direct, la TV. Chiar la câteva minute după ce a intrat în transmisiune direct, o femeie complet dezbărcată a pătruns ăn platou și a aruncat cu o piatră de 4 kilograme către prezentatoarea Acces Direct.

În urma șocantului incident, Poliția a intrat pe firul evenimentelor și a dechis anchetă. De asemenea, echipa Acces Direct  a scos la iveală detalii extrem de cutremurătoare despre agresoarea Mirelei Vaida, dar și despre complicele acestei femei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: