Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida mamă pentru a patra oară? Prezentatoarea a luat prin surprindere pe toată lumea. “Am și ales nume”

Mirela Vaida mamă pentru a patra oară? Prezentatoarea a luat prin surprindere pe toată lumea. “Am și ales nume”

Primele declarații ale Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că este, din nou, însărcinată! Vedeta Antenei 1 va deveni mamă pentru a patra oară, la 41 de ani

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Mirela are o viață foarte solicitantă, dar de succes. Frumoasa vedetă a Antenei 1 este gazda emisiunii Acces Direct, iar inafara platoului este actriță pe scena Teatrului Elisabeta din București, dar și cântăreață. Vedeta are trei copii superbi dar acum a vorbit despre al patrulea. Ce a putut spune Mirela Vaida a luat prin surprindere pe toată lumea.

Mirela Vaida, mamică pentru a patra oară?

Mirela Vaida se pregătește să devină mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare a dezvăluit în cadrul unui interviu că își mai dorește un copil cât de curând și că simte că va avea parte de o fetiță. Mirela Vaida a mărturisit că deja a ales un nume pentru copilul ce va urma. Vedeta a spus că peste un an consideră că este momentul potrivit pentru a mai aduce un nou membru în familie.

Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul.„, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida are trei copii superbi. Cine o ajută cu creșterea lor

Mirela Vaida a povestit că o familie numeroasă este și solicitantă, mai ales că acasă toți cei trei copii au vârste mici. Ea a spus că a apelat la ajutorul unei bone, care o ajută cu creșterea celor mici de câțiva ani. Din postările ei de pe rețelele sociale putem observa că e ajutată și de mama soacră în creșterea celor mici.

Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident.„, a mai spus Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: