Redactia.ro
Home » TV » Mirela Vaida, reacție în direct la Tv după ce a aflat că a murit: “Ajungi să mori în fiecare zi”

Mirela Vaida, reacție în direct la Tv după ce a aflat că a murit: “Ajungi să mori în fiecare zi”

Se întâmplă tot mai des ca vedete să fie declarate moarte în mediul online. A pățit-o și una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Este vorba chiar de Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct. Vedeta a avut o primă reacție chiar în timpul emisiuni, după ce a aflat că ar fi murit.

După ce s-a spus că a murit Bogdan Mocanu, apoi a murit și Vlăduța Lupău, i-a venit rândul și Mirelei Vaida să fie ținta informațiilor false apărute pe Internet.

Mirela Vaida, reacție în direct la Tv după ce a aflat că a murit

Pe Tik Tok a apărut recent un clip video în care apărea un sicriu la căpătâiul căruia stăteau două femei. Pe imaginile din biserică era scris un mesajul cutremurător, cum că acolo se odihnește trupul neînsuflețit al Mirelei Vaida.

Prezentatoarea de la Acces Direct a avut o reacție imediat ce a aflat despre apariția acelui clip. Însă a transmis și un mesaj în timpul emisiuni despre imaginile care au ajuns virale pe internet și despre care spune că se teme să nu îi sperie pe cei dragi ei.

“Important este să dea Dumnezeu să mor numai pe TikTok și în viața reală să fiu cât se poate de fericită. Pentru că dacă te pui cu toți nebunii, ca să nu zic altfel, ajungi să mori în fiecare zi”, este reacția avută de Mirela Vaida în direct, la Acces Direct.

Mirela Vaida, sfat pentru telespectatorii care o urmăresc

Mirela Vaida a mai mărturisit că, cel mai probabil, clipurile video de acest fel care ajung virale pe Tik Tok sunt făcute de niște copii. Ar avea scopul de a atrage cât mai multe vizualizări. Iar asta se întâmplă tocmai pentru că astfel de știri au mereu un impact puternic.

Prezentatoarea Acces Direct a mai explicat că astfel de știri sau clipuri video pot fi extrem de periculoase, în cazul în care sunt văzute de apropiați sau membrii ai familiei și pot provoca mari sperieturi.

Mirela Vaida i-a sfătuit pe toți telespectatorii care o îndrăgesc că cel mai bine este să o urmărească pe paginile de socializare cu bifă, acolo unde ea postează. Doar de acolo, pot afla informații în mod sigur de la ea sau de la apropiații ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: