Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida și-a dus copiii la biserică în prima zi de școală. Ce mesaj le transmite tuturor elevilor FOTO

Mirela Vaida și-a dus copiii la biserică în prima zi de școală. Ce mesaj le transmite tuturor elevilor FOTO

Mirela Vaida și-a însoțit cei trei micuți la școală, în prima zi a noului an școlar. Vedeta a mers alături de ei și la biserică, pentru a se ruga împreună la un an școlar cât mai înfloritor, presărat cu succes. Iată ce mesaj le transmite prezentatoarea, tuturor elevilor din România și ce îi roagă pe români!

Mirela Vaida, alături de copii la biserică

Prezentatoarea de la „Acces Direct” le-a împărtășit urmăritorilor săi poze cu micuții ei, din prima zi a noului an școlar. Aceasta a mers alături de copii la biserică pentru a aprinde o lumânare. Vedeta susține că cei mici sunt cei care au avut inițiativa de a merge în casa Domnului. Totodată, Mirela Vaida le urează tuturor copiilor, un an școlar cu „sănătate, continuitate, succes și împliniri”:

De azi avem doi școlari și un preșcolar! A intrat și Vladimir în clasa pregătitoare, cu mari emoții, cu noi colegi, cu o clasa frumos aranjată și cu doamna învățătoare extrem de zâmbitoare! Dar, pentru că fiecare nou început trebuie să se facă cu „Doamne ajută!”, la prima ora a dimineții copiii au vrut să meargă la biserică! Și așa am făcut!

Doamne ajută tuturor copiilor în noul an școlar, cu sănătate, continuitate, succes și împliniri! Să avem un an bun alături de ei!️”, a scris Mirela Vaida pe pagina personală de Facebook

Mirela Vaida îi roagă pe români se le fie alături copiilor defavorizați

Mirela Vaida îi roagă pe toți cei care o urmăresc să se implice într-o cauză umanitară ce-i vizează pe copiii defavorizați din țara noastră. Aceasta este extrem de emoționată când vede câte cazuri de copii „singuri în fața sorții, nevinovați și neajutorați”, există în centrele de plasament din România.

„Pentru cei mai multi copii din Romania, astazi a inceput scoala! Pentru cei mai multi, parintii le-au fost alaturi, au impartit aceleasi emotii, s-au imbratisat si s-au incurajat, au fost o „familie”, cu tot ce presupune asta, dpdv afectiv si emotional! Dar nu toti au sansa unei familii… Zilele trecute am fost la o intalnire cu cativa copii din centrele de plasament, sector 2. Sunt singuri in fata sortii, nevinovati si neajutorati! Sunt copii atat de dornici de experiente noi, de prieteni, de sanse pentru viitor!
57000 de copii din România, se află în centrele de plasament. Ei nu au parinti sau, daca au, acestia i-au abandonat.
La vârsta de 18 ani acesti copii sunt obligați să părăsească sistemul, sau, în anumite condiții, la 26 ani.
Dintre aceștia, doar 20% reusesc să se angajeze și să-și permită o chirie. Pentru restul, riscul de a ajunge în stradă este foarte mare. Pentru ei, @asociatiaomis organizeaza cursuri de formare profesionala, astfel incat acesti tineri sa poata avea o meserie: cofetar, patiser, electrician, coafeza, ospatar, etc!
Ajută și tu un tânăr instituționalizat donând 2 euro pe lună prin SMS la 8845 textul SANSA (cu litere mari) Stiu ca iti pasa! Pentru ei, ajutorul tau inseamna enorm!”, a scris vedeta pe pagina personală de Facebook.
Sursa foto: fanatik.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: