Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida și-a înfuriat fanii: „O prefăcută în toată regula”. Pentru ce au taxat-o internauții

Mirela Vaida și-a înfuriat fanii: „O prefăcută în toată regula”. Pentru ce au taxat-o internauții

Mirela Vaida se poate laudă cu un trup de invidiat, mai ales după nașterea celor trei copii. Însă, se pare că nu este suficient pentru vedeta tv care a spus de curând care este motivul pentru care nu mai poate slabi câteva kilograme.

Dacă după nașterea celui de-al treilea copil a topit instant 10 kilograme, Mirela Vaida pare că dorește mai mult de atât. Însă, există un mic impediment care o împiedică să mai slăbească puțin. Vedeta a fost surprinsă de către partenerul sau în ipostaza de gospodină, într-un video care a fost publicat pe site-urile de socializare și care a iscat un mic scandal printre internauți. „Uite de-asta nu slăbesc în veci! Iar gătesc! Ziua și mâncarea!, scrie Mirela în dreptul videoului postat pe Instagram.

Mirela Vaida, de la televizor la cratiță

Chiar cu o zi înainte de a merge la vot, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 a arătat fanilor cât de bine se pricepe la făcut pâine de casă. Aceasta a postat un mic filmuleț în care a povestit, mai în glumă, mai în serios, de ce nu poate să slăbească.

O zi obișnuită din viață Mirelei are 40 de ore. Ce spun fanii

Însă, reacțiile multora dintre fani nu au fost tocmai pe măsura așteptărilor vedetei. Unul dintre aceștia a insistat să înșire orele pe care vedeta le petrece în familie, în trafic, la serviciu, cu copiii sau la o cafea, astfel că la sfârșit, ziua are 40 de ore.
Din fericire sunt și mulți cei care o laudă pe vedetă, mai ales după ce aceasta a postat și fotografia cu produsul finit, adică pâinea de casă. „Moldova să trăiască!! Cu poale-n brâu, sarmale, răcituri, alivenci, cozonaci, colaci, căș proaspăt, papanași…cu toate cele mai buneee”, ”Arată foarte bine! Felicitări, dragă Mirela! Se văd cei 7 ani de acasă, așa cum ai spus și tu într-o emisiune! Așa muncește o mamă pentru copiii ei!”, ”Moldoveancă adevărată! Carieră, succes, familie fericită și gospodină! Te apreciez și îți doresc să te menții așa cum ești acum”, ”Așa sunt femeile gospodine și mame adevărate”, iată doar câteva dintre mesajele de laudă la adresa Mirelei Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: