Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Mirela Vaida, veste tragică din partea medicului după ce a pierdut două sarcini. Povestea neștiută de public

VIDEO Mirela Vaida, veste tragică din partea medicului după ce a pierdut două sarcini. Povestea neștiută de public

Primele declarații ale Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că este, din nou, însărcinată! Vedeta Antenei 1 va deveni mamă pentru a patra oară, la 41 de ani

Mirela Vaida se poate proclama o femeie împlinită, mămică a trei copii minunați, dar drumul acesta a fost ușor pentru îndrăgita prezentatoare. Aceasta a fost devastată de o veste de la un medic care i-a spus că nu poate procrea copii pe cale naturală, fapt ce a debusolat-o și i-a zdruncinat echilibrul în viață pentru o perioadă bună de timp. Aceasta a reușit sa își vadă visul cu ochii, cel de a deveni mămica, de a avea o familie fericita!

Mirela Vaida a povestit că a trecut printr-o tragedie mare la pierderea a 2 sarcini, dar a reușit să găsească puterea de a lupta pentru statutul de mămica. Acum prezentatoarea își dorește nespus de mult sa aducă pe lume, gemeni. Iată ce a declarat in mod public !

Mirela Vaida, veste tragică din partea medicului

î Mirela Vaida se află la un concert când am pierdut cea de-a doua sarcină, moment în care un medic i-a dat atunci o veste îngrijorătoare. Acesta a afirmat că dacă nu va deveni mamă până la vârsta de 35 de ani, va fi nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro, deoarece șansele sunt foarte mici să mai procreeze pe cale naturală.

Îndrăgita prezentatoare a mărturisit în cadrul unui podcast, găzduit de Valentin Sanfira, că soțul ei, Alexandru Vaida a fost cel care a reușit să o detensioneze și să îi dea putere, fapt pentru care Mirela Vaida se consideră foarte norocoasă: 

„Am avut noroc de soțul meu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți.”, a mărturisit Mirela Vaida.

Mirela Vaida a născut la 33 de ani pe cale naturală

Prezentatoarea am mai povestit faptul că a căutat calea credinței și odată rămasă însărcinată i-a fost frică se dea vestea cea mare, în mod public, deoarece se temea să nu piardă și de data această sarcina. Totul a decurs bine și Mirela Vaida a adus pe lume primul ei copil, o fetiță pe nume Carla, pe cale naturală:

„Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani.”, a adăugat Mirela Vaida.

Mirela Vaida mai vrea două fetițe gemene

Mirelei Vaida își dorește nespus de mult să aibă două fetițe gemene, pentru a avea o familie cât mai numeroasă:

„Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci.”, a mai declarat Mirela Vaida. Vedeta TV și soțul ei au împreună 3 copii: Vladimir (5 ani), Tudor (3 ani), și Carla (6 ani)”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: