Redactia.ro
Home » Stil de viață » Miros de fum de țigări pe haine? Trucul simplu care îl elimină rapid. Ai nevoie de un ingredient din bucătărie

Miros de fum de țigări pe haine? Trucul simplu care îl elimină rapid. Ai nevoie de un ingredient din bucătărie

Miros de fum de țigări pe haine? Poți scăpa rapid și simplu folosind un singur ingredient din bucătărie. Acest truc ingenios nu implică sub nicio formă mașina de spălat rufe, ceea ce înseamnă că vei face economie. 

Cum elimini mirosul de fum de țigări de pe haine

Dacă ești fumător sau stai mult în preajma unor persoane care fumează, atunci hainele tale vor mirosi a tutun. Însă puteți scăpa de acest miros persistent de pe obiectele vestimentare cu ajutorul unui ingredient din bucătărie. Acesta are multiple întrebuințări în locuință.

Folosește bicarbonat de sodiu

Vorbim de bicarbonatul de sodiu care are foarte multe funcții în bucătărie, dar și în afara ei. În cazul în care ai petrecut o perioadă lungă alături de fumători sau chiar ești o persoană care are acest viciu, trebuie neapărat să știi acest truc.

Ai nevoie de o pungă de plastic care se sigilează în care trebuie să torni câteva linguri de bicarbonat de sodiu.Se agită foarte bine punga și apoi se adaugă hainele. Se agită din nou și se lasă să acționeze câteva ore sau chiar peste noapte. Tot ce mai trebuie să faci este să scuturi hainele pentru a elimina complet pulberea albă.

La final, fumul de țigări nu se va mai simți deloc și nici nu ai depus eforturi uriașe în acest sens. Mirosul de tutun poate fi eliminat și dacă hainele sunt lăsate afară pentru a se aerisi.

Alte metode eficiente

Oțet alb. Umple un pulverizator cu apă și oțet alb în proporții egale și pulver ușor hainele. Oțetul neutralizează mirosurile.

Uleiuri esențiale. Pulverizează hainele cu o soluție formată din apă și câteva picături de ulei esențial (lavandă sau lămâie). Acesta poate masca mirosul neplăcut și oferă un parfum proaspăt.

Spray pentru textile. Folosește un spray special conceput pentru eliminarea mirosurilor de pe țesături, cum ar fi cele care conțin molecule care neutralizează mirosurile.

Zaț de cafea. Zațul de cafea poate ajuta la absorbția mirosurilor. Pune hainele într-o pungă de plastic și câteva linguri de zaț de cafea uscată. Lasă-le câteva ore, apoi scoate-le și scutură zațul, notează spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: