Redactia.ro
Home » Monden » Misha, apariție incendiară pe Instagram! Cum s-a lăsat fotografiată fosta soție a lui Connect-R

Misha, apariție incendiară pe Instagram! Cum s-a lăsat fotografiată fosta soție a lui Connect-R

GALERIE FOTO (4) Misha

Misha este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute artiste în țara noastră. La doar 29 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, fosta soție a lui Connect-R a avut de-a lungul timpului apariții incendiare. La fel a făcut și zilele trecute când și-a surprins fanii de pe Instagram cu un set de fotografii de-a dreptul hot…

Misha, apariție incendiară

Misha, fosta soție a lui Connect-R este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, la doar 29 de ani. Pe lângă asta, este și foarte frumoasă și nu ezită să ne surprindă cu apariții incendiare. Zilele trecute, Misha s-a lăsat fotografiată de la spate, în timp ce purta un body și o ținută din piele, iar imaginile au adunat rapid mii de like-uri.

Dacă din față ținuta părea una normală, atunci când artista se întorcea cu spatele lucrurile se schimbau radical.

 

foto: Instagram Misha

Misha

De ce s-a despărțit Misha de Connect-R

Deşi s-au despărţit de mai bine de 3 ani, fanii încă se întreabă care este motivul pentru care Misha şi Connect-R au decis să meargă pe drumuri separate. Artista a scris pe pagina sa de Instagram un mesaj cu subînţeles. Mai exact, aceasta a spus, indirect, ca de vină pentru divorţ ar fi fost cântăreţul.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece, a fost mesajul postat.

 Motivul pentru care au divorțat Connect-R și Misha. Mesajul transmis de fosta soție a artistului

Din fericire, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor. Mai mult, aceştia au recunoscut cu fiecare ocazie că încă au sentimente puternice unul pentru celălalt. O împăcare, însă, nu va mai avea loc vreodată.

”Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

Pentru a dovedi că sunt adulţi responsabili, cei doi artişti au lansat chiar şi o piesă împreună – “Asul de Inimă Albastră”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: