Redactia.ro
Home » Monden » Misha, fosta parteneră de viață a lui Connect-R, trece prin clipe grele: „Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive”

Misha, fosta parteneră de viață a lui Connect-R, trece prin clipe grele: „Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive”

Misha și-a comandat ceva, dar s-a trezit cu o surpriză
Misha, fosta parteneră de viață a lui Connect-R, trece prin clipe grele. Iată ce a pățit într-o vacanță care părea de vis!

Misha, fosta parteneră de viață a lui Connect-R, trece prin clipe grele

Misha se află în vacanță într-una dintre destinațiile preferate ale vedetelor, Malvide. Cu toate acestea fost parteneră de viață a lui Connect-R s-a confruntat cu o problemă care i-a umbrit fericirea. Cu toate că locuiește în casă cu tatăl fetiței ei, Connect-R nu a însoțit-o în vacanță, artistul aflându-se în țară. Nu se știe cine i-a fost alături vedetei în clipele grele prin care a trecut, însă știm că Misha a reușit să găsească o soluție. Iată ce a pățit mai exact!
Misha s-a confruntat în vacanța din Maldive cu o insolație/ alergie de la soare care a îngrijorat-o teribil. Aceasta a uitat să-și dea cu cremă de protecție pe față și astfel s-a ars, astfel încât în toate pozele de pe rețelele de socializare este roșiatică la față.
„In poza asta am încercat toate filtrele posibile ca sa nu se vadă cât de umflata eram la fața. Swipe sa vedeți cum am arătat după o insolație / alergie la soare.
M am dat doar pe corp cu protecție , pe fata efectiv am uitat.
Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive așa ca .. dacă vi se pare ca arat dubios in pozele din vacanța asta …, asta e motivul”, a scris Misha pe Instagram. 
Aceasta a povestit în secțiunea de comentarii că și-a revenit cu tratament:
„Mi-am revenit cu tratament , dar a fost aiurea rău!”, a dezvăluit Misha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me)

De ce mai locuiește Connect-R cu fosta soție

Cu toate că și-au separat destinele, Connect-R și Misha locuiesc în aceeași casă alături de fiul lor. Cei doi au hotărât că această alegere este cea mai potrivită pentru mediul în care va fi crescută fiica lor Maya care se confruntă cu o boală autoimună și necesită atenția ambilor părinți.

Artistul explică în noua sa piesă faptul că fiica lui are nevoie de dragoste și că vrea să se asigure că o va primi constant. Astfel, vedeta îi este alături fiicei lui, indiferent dacă el și Misha nu mai formează un cuplu:

„Daca mai poti schimba ceva in casnicia ta o poti face chiar acum ! Daca ai incercat tot , incearca sa nu divortezi si de copil ! El vede diferit lucrurile ! Acasa , nu e un camin , nici cladire , nici bucurie nici extaz ! Acasa inseamna pace , inseamna o constiinta impacata ! Esti soț, soție , esti parinte , esti copil , dar mai presus de toate esti Dragoste , iar copilul tau are nevoie de ea ! De despartit nu v ati despartit voi doi , ci egourile voastre ! Nu fi un ego si fata de copilul tau !

Pavel : 13 Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea”, explică Connect-R pe Facebook, promovându-și noua piesă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: