Redactia.ro
Home » Sport » Misiune dificilă pentru oltenii lui Papură! Craiova-AEK 0-2

Misiune dificilă pentru oltenii lui Papură! Craiova-AEK 0-2

Misiune dificilă pentru olteni

Misiune dificilă pentru oltenii lui Papură. Au pierdut meciul tur cu grecii de la AEK și mai au șanse destul de mici pentru a se califica mai departe. Craiova a început în forță meciul cu AEK din turul III al preliminariilor Europa League. Formația lui Corneliu Papură a pus presiune pe adversari în primele 15 minute. Bancu a înscris, dar golul a fost anulat. Oltenii au mai avut câteva ocazii, dar nu au reușit să înscrie. În minutul 41, Vranjes ratează cea mai mare ocazie a primei reprize. Fundașul central îl păcălește pe Mateiu, dar lovitura lui de cap trece pe lângă. În repriza a doua, oaspeții deschid scorul. Briceag îl scapă din marcaj de căpitanul Mantalos pe o contră a grecilor. Mijlocașul primește o centrală de la Livaja și trimite cu capul peste Pigliacelli. În minutul 81, grecii stabilesc scorul final 0-2, după ce croatul Marko Livaja marchează cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Oltenii merg în Grecia peste o săptămână, dar șansele de calificare sunt reduse în urma acestui rezultat.

“Regretul este că nu am marcat. Păcat, pentru că nu meritam să nu înscriem. Mergem acolo să jucăm. I-am pus de destule ori în dificultate. Ne pare rău că nu am avut publicul aproape de noi, ne-ar fi ajutat”, a declarat antrenorul Corneliu Papură după meciul cu AEK.

Dacă trece de greci, Craiova se vor duela cu învingătoarea meciului Sparta Praga – Trabzonspor.

Susținuți din tribune de tineri

Mecicul s-a jucat fără spectator, după ce oltenii au fost pedepsiți de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Honved Budapesta. Totuși oltenilor li s-a permis să aibă în tribune copii sub 14 ani așa că peste 3.500 de tineri au venit să le facă galerie elevilor lui Papură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: