Redactia.ro
Home » Sport » „Miss Spania” este o fostă jucătoare de baschet!

„Miss Spania” este o fostă jucătoare de baschet!

Miss Spania, Andrea Martinez, baschet

Andrea Martinez a fost aleasă noua Miss Spania. Bruneta a câștigat concursul de frumusețe care a avut loc în Tenerife. Pentru noua Regină a Frumuseții urmează un alt pas important. Celebrul concurs Miss Universe care va avea loc în Statele Unite, anul următor.

Fosta jucătoare de baschet, Andrea Martinez a fost încoronată noua regină a frumuseții în Spania. Ceremonia din acest an a avut loc în Los Olivos Beach în Tenerife. Tânăra de 27 de ani a înlocuit-o pe fosta miss, Natalie Ortega, cea care câștigase concursul anul trecut. Totuși, Andrea Martinez a fost încoronată de Sofia del Prado, care a fost Miss Universe Spain în anul 2017. Și aceasta era tot o fostă jucătoare de baschet.

“Încă nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Acum sunt Miss Universe Spania. Acum trebuie să muncesc pentru ca Spania să fie cât mai sus,” a fost mesajul lui Andrea Martínez.

Pentru frumoasa baschetbalistă, care are o înălțime de 1.80m, acum urmează un alt concurs. Spanioloaica va merge la Miss Universe, celebra competiție care va avea loc anul viitor la Las Vegas.

Andrea Martinez a jucat baschet pentru națională

Noua Miss Universe Spain a jucat baschet de performanță. La vârsta de 15 ani făcea parte din lotul național de junioare al Spaniei. A fost considerată un mare talent. Noua Regină a Frumuseții a început să practice sportul în liceu.

Miss Univers este un concurs de frumusețe care a fost creat în anul 1952 de către o firmă americană de textile. Scopul inițial a fost să facă concurență unui alt concurs, Miss World.
Anul trecut, Zozibini Tunzi, Miss Africa de Sud, a fost încoronată Miss Univers în cadrul celei de-a 68-a ediţii a acestui concurs, desfăşurate la Atlanta, în Statele Unite.

„Am crescut într-o lume în care o femeie ca mine, cu tipul meu de piele şi tipul meu de păr, nu a fost niciodată considerată frumoasă. Cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe”, a spus ea în aplauzele publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: