Redactia.ro
Home » Sport » O femeie arbitru reprezintă Bulgaria la Miss World

O femeie arbitru reprezintă Bulgaria la Miss World

GALERIE FOTO (7) Miss World, arbitru, Djuliana Butrakova

Bulgarii au decis să trimită o fostă fotbalistă să-i reprezinte la Miss World. În prezent Djuliana Butrakova este arbitru tușier.

Cea mai frumoasă bulgăroaică va merge la prestigiosul concurs de frumusețe, Miss World. Aceasta este o fostă fotbalistă, care în prezent este și arbitru tușier. Djuliana Butrakova are 22 de ani și a absolvit o școală de desing interior în Norvegia. În prezent este studentă la Universitatea Națională din Sofia, la jurnalisn. Frumoasa brunetă are și alte talente. Vorbește 3 limbi străine. Norvegiană, engleză și franceză. Deocamdată, Djuliana Butrakova nu știe ce va face în continuare. Va face carieră în modeling, arbitraj sau una dintre meseriile pentru care a studiat. Anul acesta a primit și un premiu. A fost aleasă „Tușierul anului”, în districtul Pazardzhik. Bulgăroaica este foarte activă pe rețelele de socializare, iar pozele ei sunt apreciate de mii de fani. Pentru a putea participa la cel mai faimos concurs de frumuseșe din lume, tușiera a luat parte la Miss Bulgaria, unde a ieșit pe primul loc.

Premieră în fotbalul mondial

Este pentru prima dată când o femeie arbitru va merge la un concurs de frumusețe. Pe facebook, Djuliana Butrakova are 3000 de urmăritori iar ultimele fotografii postate au strâns câteva zeci de comentarii în care fanii o laudă.

„Nu pot să descriu în cuvinte cât de fericită sunt! Vreau să mulțumesc familiei mele și prietenilor pentru că au fost mereu aproape de mine și pentru că m-au susținut! Nici nu puteam să visez la un alt cadou mai frumos pentru ziua mea de naștere decât câștigarea concursului Miss Bulgaria! Îmi doresc sănătate pentru mine și pentru oamenii care îmi sunt apropiați!”, a scris frumoasa bulgăroaică pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat că a câștigat concursul Miss Buglaria.

Cea mai cunoscută competiție de frumusețe

Miss World 2021 va fi cea de-a 70-a aniversare a concursului Miss World. Toni-Ann Singh din Jamaica își va încorona succesoarea la finalul evenimentului. Ediția a fost inițial programată pentru sfârșitul anului 2020, dar amânată din cauza pandemiei globale Covid-19. Prima ediție a concursului a avut loc pe 29 iulie 1951.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: