Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume, „calculată” conform simetriei sale faciale

Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume, „calculată” conform simetriei sale faciale

GALERIE FOTO (3) Bella Hadid

Oamenii de ştiinţă au „calculat” care ar fi cea mai frumoasă femeie din lume şi au ajuns la o conclizie ce nu este atât de surprinzătoare. Rezultatul? A reieşit că Bella Hadid ar fi Miss World.

Bella Hadid

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale. Nu poţi contrazice știința, scrie tabu.ro!

 

View this post on Instagram

 

New Dior♥️ @diormakeup by two of the greatest @peterphilipsmakeup @richardburbridge Love

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Trăsăturile faciale ale Bellei se potrivesc unui raport geometric preluat din matematica grecilor antici, numit „secțiunea de aur„. Formula matematică a fost folosită în Renaștere cu precădere de arhitecți și de pictori celebri în realizarea unor opere de artă.

Bella Hadid

Medicul chirurg Julian De Silva a analizat ochii, nasul, sprâncenele, buzele, urechile și bărbia mai multor vedete, pentru a determina care dintre acestea se apropie cel mai mult de secțiunea de aur.

Bella Hadid a fost detașat câștigătoare, din moment ce toate elementele feței sale s-au apropiat de perfecțiunea fizică. Bărbia ei este la doar 0,3 procente de dimensiunea perfectă. În ceea ce privește poziția ochilor, Bella s-a aflat pe cea de-a doua poziție, după Scarlett Johansson„, a declarat Julian De Silva.

Loading...