Redactia.ro
Home » Știri » Misterul crimei din Mangalia se adâncește. Cum și-a dat seama iubitul Alinei că adolescenta pățise ceva

Misterul crimei din Mangalia se adâncește. Cum și-a dat seama iubitul Alinei că adolescenta pățise ceva

GALERIE FOTO (2) crima mangalia

În urma oribilei crime în care iubita lui a fost ucisă cu bestialitate de către prietena ei cea mai bună, Sergiu a făcut primele declarații referitoare la ultimele mesaje dintre el și Alina Elena. Tânărul a dezvăluit că a simțit că ceva nu era în regulă și că cea care i-a trimis ultimele mesaje nu a fost iubita sa, ci o persoana care a avut acces la telefonul acesteia.

Iubitul Alinei și-a dat seama că ceva nu era în regulă

Într-o mărturie emoționantă, Sergiu a dezvăluit conținutul ultimelor mesaje schimbate cu iubita sa înainte ca aceasta să fie ucisă în mod brutal de propria prietenă, Loredana. Sergiu a povestit că ultima conversație cu Alina a avut loc în jurul orei 2 dimineața, când ea îi transmitea că vrea să se odihnească.

Însă, la doar două ore mai târziu, a primit un mesaj cutremurător din partea ei, în care Alina îi mărturisea că dorește să se despartă și dezvăluia că l-a înșelat. Această schimbare bruscă de atitudine l-a pus pe gânduri pe Sergiu. Băiatul și-a sunat iubita de mai multe ori apoi, însă aceasta nu a răspuns la telefon. În spatele ecranului de afla, de fapt, Loredana, cea care a ucis-o pe Alina.

Sergiu a sunat-o de nenumărate ori pe Alina, dar fără succes

Sufletul lui Sergiu era devastat de această neașteptată despărțire și încerca să afle ce s-a întâmplat cu iubita sa. Într-un efort disperat de a o contacta pe Alina și de a obține mai multe informații, Sergiu a căutat sprijinul prietenei Alinei, Loredana și i-a scris acesteia, povestindu-i situația delicată prin care trecea, neștiind că Loredana era chiar persoana care îi curmase viața fetei pe care Sergiu o iubea.

„Eu am vorbit pe la ora 2 cu Alina. Şi mi-a spus că vrea să se culce. Pe la 4.30 îmi dă mesaj că vrea să se despartă de mine, că m-a înşelat. Mi-am dat seama că nu e ea. Am insistat şi să o sun. Pe la 4.47 mi-a dat mesaj că ea pleacă acasă, că fumează o ţigară pe bancă şi aşteaptă taxiul. Am tot sunat-o. I-am dat mesaj. Am văzut că nu răspunde i-am scris Loredanei. Loredana se tot lua de Alina de la orice. Că îi ia lucrurile, la mâncare. De nimica toată. Trebuia să stea până pe 15, i-am zis să vină mai devreme. Pentru că eu trebuia să plec în Germania, a zis că vine mai devreme. Mă înţelegeam cu ea. Ultimul mesaj la 2 si 4 minute. După mesajul despărţirii mi-am dat seama că nu e ea. Alina nu avea parolă la telefon. Nu m-am gândit niciodată că nu mai e în viaţă. Nu ştiu de ce a omorât-o”, a povestit Sergiu, conform Observator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: