Redactia.ro
Home » TV » Misterul și suspansul ating cote maxime pe Netflix! Filmul care a rup topurile în România

Misterul și suspansul ating cote maxime pe Netflix! Filmul care a rup topurile în România

GALERIE FOTO (5)

„Mirage” (cunoscut și sub numele de „Durante la tormenta”) este un film spaniol din 2018, o producție mister-dramă co-scrisă și regizată de Oriol Paulo. Pelicula, disponibilă pe Netflix, aduce în prim-plan o poveste complexă și captivantă, cu elemente de călătorie în timp și mister, care atrage atenția și captivează privitorii.

În rolurile principale ale filmului îi regăsim pe Adriana Ugarte, Chino Darín, Álvaro Morte, Javier Gutiérrez și Nora Navas. Talentele acestor actori aduc la viață personaje complexe și interesante, adâncind atmosfera de mister și suspans din întreaga poveste.

O poveste desfășurată în două perioade de timp

Acțiunea filmului se desfășoară în două perioade diferite de timp. În 1989, în timpul căderii Zidului Berlinului și a unei furtuni electrice care durează 72 de ore, un eveniment tragic schimbă cursul vieții unui băiat numit Nico. Acest eveniment servește drept punct de plecare pentru întregul fir narativ al peliculei.

În 2014, un cuplu căsătorit, Vera Roy și David Ortiz, se mută în casa lui Nico împreună cu fiica lor Gloria. Descoperirea unui televizor vechi și a unui videorecorder declanșează o serie de evenimente neașteptate, în timpul unei noi furtuni electrice. Călătoria în timp devine un element central al povestirii, iar întâlnirea cu trecutul aduce la lumină secrete și mister.

Misterul călătoriei în timp și interacțiunea cu trecutul

Filmul explorează tema călătoriei în timp și a posibilității de a influența evenimentele din trecut pentru a schimba viitorul. Vera, personajul principal, se trezește că poate interacționa cu Nico, băiatul din trecut, și încearcă să prevină tragedia care a avut loc în 1989. Această explorare a paradoxurilor temporale și a impactului deciziilor asupra destinului creează un cadru fascinant pentru dezvoltarea acțiunii.

„Mirage” oferă o călătorie captivantă prin lumea misterului și a călătoriei în timp. Finalul filmului aduce răspunsuri și dezvăluiri surprinzătoare, lăsându-i pe privitori cu întrebări și interpretări personale. Pentru a descoperi toate detaliile și pentru a fi captivat de întreaga poveste, invităm publicul să descopere „Mirage” pe platforma de streaming Netflix.

Sinopsis-ul filmului

Vera, o femeie măritată și extrem de fericită, are șansa de a salva viața unui băiețel care a locuit în casa sa în urmă cu mai bine de 25 de ani. Însă, consecințele acestei fapte bune vor declanșa o serie de reacții în lanț din cauza cărora Vera se va trezi într-o realitate nouă, realitate în care fiica sa nu s-a născut niciodată, iar soțul său nu o cunoaște. Într-o cursă contra-cronometru, Vera va avea misiunea dificilă de a afla cu exactitate ce s-a întâmplat atunci când a slavat viața băiatului.

„Mirage” este un film care își merită cu siguranță locul pe lista de vizionare a pasionaților de mister și dramă, oferind o experiență cinematografică memorabilă și plină de suspans.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: