Redactia.ro
Home » Monden » Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca. Ce spun medicii despre problemele cardiace ale actorului: „Este conștient”

Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca. Ce spun medicii despre problemele cardiace ale actorului: „Este conștient”

Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca. Iată ce spun medicii despre problemele cardiace ale actorului!

Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca

Mitică Popescu a ajuns duminică pe mâna medicilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în cadrul secției Cardiologie. Medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unității medicale, a confirmat această informație.

Actorul în vârstă de 86 de ani se confruntă cel mai probabil cu probleme la inimă, având în vedere secția unde a fost internat. Cu toate acestea actorul nu dorește să spună public ce probleme de sănătate are, conform purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, relatează Gândul.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat Bogdan Opriţa potrivit sursei citate.

Mitică Popescu se lupta cu frigul înainte de internare

Cu doar o săptămână înainte de internare, actorul susținea clar și răspicat că preferă să mai pună o haină pentru a face economie la facturi, deoarece are o sobă din teracotă pe gaze și se teme de facturile uriașe:

„Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura. Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, a declarat Mitică Popescu.

Ce pensie are Mitică Popescu

Actorul are o pensie de 2000 de lei, dar este insuficientă, mărturisea într-un interviu Mitică Popescu

„Am muncit 50 de ani, dar pensia de la stat e foarte mica și nu-mi ajunge oricât as trage eu de ea. Noroc că nu mai sunt tânăr și nu mai trebuie să-mi cumpăr haine ca în trecut. Am învățat să îmi drămuiesc banii cu atentie, să acopar cheltuielile casei și să le reduc. Multe învață omul în viață, ce să-i faci! Noroc că am colaborarea asta cu TVR-ul (n.r. se referea la emisiunea ”D-ale lui Mitică”)”, declara maestrul Mitică Popescu pentru WOWbiz.ro în urmă cu câțiva ani.

 

Sursa foto: Impact.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: